FILMEZZUNK.HU
Christina Ricci kitálalt: Durván megfenyegették, mert nem akart elvállalni egy szexjelenetet

Christina Ricci kitálalt: Durván megfenyegették, mert nem akart elvállalni egy szexjelenetet

982

Christina Ricci kitálalt: Durván megfenyegették, mert nem akart elvállalni egy szexjelenetet

Az Eufória Emmy-jelöltjével, Sydney Sweeney-vel tavaly a Variety “Actors on Actors” sorozatának részeként folytatott beszélgetés során Christina Ricci megemlítette, hogy egyszer perrel fenyegették meg egy forgatáson. Akkor nem árulta el, hogy azért, mert nem volt hajlandó egy szexjelenetet eljátszani.

Christina Ricci

Sydney Sweeney-vel a meztelen jelenetekről beszélgetve Ricci hozzátette:

“Ami még kellemetlenebbé tette, az az volt, hogy másoknak kellemetlen volt, hogy meztelen vagyok. Szóval amit én tettem – és valószínűleg most már nem lenne szabad -, hogy meztelen maradtam. Úgy voltam vele, hogy ‘Ne érezzem magam furcsán, mintha én lennék az, akinek szégyenkeznie kell…’… Pár éve nem csináltam szexjelenetet. Abban a korban vagyok, amikor már nem kérnek meg rá annyira, hogy csináld őket. Úgy értem, nem igazán élvezem őket.”

A sztárt most arról kérdezték a The View talkshow házigazdái, hogy az évek során hogyan változtak meg a film- és tévésorozatok a fiatal nők számára, amire ő azt mondta, hogy jobban meghallják őket, ha képviselik a határaikat.

“Mi, idősebb hölgyek állandóan erről beszélünk. Elképesztő látni, hogy nekik nem feltétlenül kell átélniük azokat a dolgokat, amiken nekünk át kellett mennünk. Képesek azt mondani, hogy ‘Nem akarom ezt a szexjelenetet megcsinálni’, ‘Nem leszek meztelen’. Olyan határokat szabhatnak maguknak, amilyeneket mi soha nem tehettünk meg.”

Ricci hozzátette:

“Egyszer valaki azzal fenyegetett, hogy beperel, mert nem akartam ezt a szexjelenetet egy bizonyos módon eljátszani. Ez tényleg megváltozott, és ezt jó látni. Ez most soha nem történhetne meg. Egyébként sem csináltam meg a jelentet. És nem pereltek be.”

15 színésznő, akik gyerekként kezdték a karrierjüket, így változtak meg az évtizedek alatt

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·