FILMEZZUNK.HU
10 film, amit mindenképpen látnod kell

10 nagyszerű film a közelmúltból, amit mindenképpen látnod kell

33602

5. Az ifjúság végrendelete (Testament of Youth, 2014)

Az ifjúság végrendelete egy megható történet a szerelemről és az első világháborúról Vera Brittain világhírű memoárja alapján, mely mára a legnagyobb klasszikusok egyikévé vált. Brittain egy szabadszellemű nő, aki ösztöndíjjal kerül az Oxfordi Egyetemre, hogy író válhassék belőle. Mikor kitör a háború, szerelmét és fivérét a frontra vezényelik. A nő felismeri, hogy miközben szerettei csatáznak, ő sem tud tétlenül ülni a négy fal nyújtotta biztonságba.

Az ifjúság végrendelete (2014)

6. Terepfutás (McFarland, USA, 2015)

Egy főleg spanyolok lakta kaliforniai kisváros edzője (Kevin Costner) elhatározza, hogy nyertes futócsapatot alkot a helyi egyetem diákjaiból. A vegyes nemzetiségű sportolókból álló csapatnak nem csak saját fizikai korlátaikat, de előítéleteiket is le kell győzniük, ha ők akarnak lenni az 1980-as év bajnokai.

Terepfutás (McFarland, USA) - Kritika

7. Hosszú utazás (The Longest Ride, 2015)

Luke, a korábbi torreádor bajnok életét a karriernek szentelte. Sophia egy átlagos egyetemi diák, aki a New York-i művészvilágban reméli megtalálni álmai állását. A két fiatal eltérő tervei alaposan próbára teszik viszonyukat. Egy napon megismerkednek Irával, akivel bizalmas kapcsolatba kerülnek. A férfi feleségéhez fűződő évtizedekig tartó szerelmének története mély benyomást tesz Luke-ra és Sophiára.

Hosszú utazás (The Longest Ride, 2015)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·