FILMEZZUNK.HU
10 film, amit mindenképpen látnod kell

10 nagyszerű film a közelmúltból, amit mindenképpen látnod kell

33600

8. Whiplash (2014)

Egy fiatal és tehetséges dobos felvételt nyer egy rendkívül színvonalas zeneakadémiára, ahol az egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő professzor veszi a szárnyai alá. A tanár módszerei azonban meglehetősen kemények. Kettejük között furcsa kapcsolat alakul ki: a fiú minden áron azért küzd, hogy ő legyen a legjobb, a professzor azonban azon van, hogy megállítsa őt, bármilyen eszközökkel.

Whiplash

9. Az orvosdoktor (The Physician, 2013)

Noah Gordon világsikert aratott bestsellerének adaptációja. A XI. században Perzsiában egy sebészsegéd zsidónak adja ki magát, hogy olyan iskolába járhasson, ahova keresztények nem tehetik be a lábukat.

Az orvosdoktor (The Physician, 2013)

10. Senki többet (La migliore offerta, 2013)

Virgil Oldman (Geoffrey Rush) egy hóbortos és magányos értelmiségi férfi, aki képtelen közel kerülni embertársaihoz, különösen, ha nőről van szó. Megszállottan ragaszkodik viszont szakmájához, Virgil ugyanis árverésvezető és egyben a művészetek szakértője. Senki emberfiával nem ápolt még közeli kapcsolatot, még egyetlen barátjával, Roberttel (Jim Sturgess), a fiatal restaurátorral sem. A férfi hatvanharmadik születésnapján aztán kap egy telefonhívást egy titokzatos fiatal nőtől, aki arra kéri, hogy bonyolítsa le családja művészeti ereklyéinek eladását. Virgil beleszeret a visszahúzódó lányba, ám számára is furcsa érzelmeit képtelen kimutatni. Végül Robert segít neki a hódításban, ám nincs könnyű dolga, hiszen egy különc férfi szeretné elnyerni egy olyan lány szívét, aki fél a világtól. Ebben az érzelmi sakkjátszmában azonban Virgil olyan szenvedélyeket él át, melyek végleg kirántják őt eddigi szürke létezéséből.

Senki többet (La migliore offerta, 2013)

Nem fogsz hinni a szemednek: így néz ki most a Monk, a flúgos nyomozó gyönyörű asszisztense

Ha tetszett cikkünk, ne felejtsd el megosztani!
Jó szórakozást!

(Történetek forrása ITT és ITT)

//spencer//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·