FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség a szülinapos Jennifer Connelly-ről

10 meglepő érdekesség a szülinapos Jennifer Connelly-ről

3921

Jennifer Connelly érdekességek

Jennifer Lynn Connelly amerikai színésznő és korábbi gyermekmodell. Olyan nagysikerű filmekben szerepelt, mint a Rekviem egy álomért, az Egy csodálatos elme, a Fekete víz, a Véres gyémánt és a Cserbenhagyás című mozikban is. A még 53 évesen is sugárzó színésznő a napokban ünnepli születésnapját, melynek alkalmából itt az ideje egy picit jobban megismerkedni vele.

American Pastoral (2016)

1) Jennifer Lynn Connelly Catskill Mountains-ban, New Yorkban született 1970. december 12-én. Anyja régiség-kereskedő, apja ruhagyári munkás volt.

2) A család egyik jó barátja – aki a reklámszakmában dolgozott – javasolta szüleinek, hogy a 10 éves Jennifer jelentkezzen egy modellügynökségnél. Hamarosan több magazinhirdetésben is feltűnt, melyeket tv-reklámok követtek.

10 Oscar-díjas színész, akinek filmes debütálása egy horrorfilmmel kezdődött

3) Egy válogatás alkalmával figyelt fel rá egy filmes szakember, aki beajánlotta őt Sergio Leonénak, aki a Volt egyszer egy Amerika (1984) című filmjébe keresett táncost. A szerepet végül Connelly kapta. Bár csak pillanatokra tűnt fel, hamar kiderült tehetsége, és szerepet kapott Roald Dahl kultikus horror-antológiájának, a Meghökkentő mesék (1984) televíziós változatának egyik epizódjában.

4) 1985-ben megkapta első komoly szerepét a Jelenség (1985) című filmben, amely Európában nagy siker lett, ám az Egyesült Államokban megbukott. Jennifer Connelly egy interjúban azt állította, hogy a forgatás során a csimpánz egyszer megharapta őt, s később is rendkívül ellenséges volt vele szemben.

10 meglepő érdekesség a szülinapos Jennifer Connelly-ről

Jelenség (1985)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·