FILMEZZUNK.HU
A Halloween gyilkológépét, a Michael Myerst alakító színészt egy valódi bérgyilkos tanította ölni

A Halloween gyilkológépét, a Michael Myerst alakító színészt egy valódi bérgyilkos tanította ölni

833

A Halloween gyilkológépét, a Michael Myerst alakító színészt egy valódi bérgyilkos tanította ölni

Brad Loree, Tyler Mane, Tony Moran, Dick Warlock, Nick Castle. Néhány az ikonikus gyilkost, Michael Myerst megformáló színészek közül. A Halloween franchise immár bő négy évtizede tartja lázban a horrorrajongókat, voltak nagy pillanatai és mélyrepülései – mint minden sok filmet megért horror franchise-nak. Laurie Strode és Michael Myers története az utóbbi években ismét fordulatot vett, amikor lényegében folytatták a sorozatot.

A Halloween véget ér (2022) - Kritika

Ebben ismét visszatért Jamie Lee Curtis is legendás szerepéhez, ugyanakkor Michael Myerst ismét egy új színész-kaszkadőr alakította. Ő James Jude Courtney, aki legutóbb magára húzta az ikonikus maszkot. A kaszkadőr még a 2018-as Halloween bemutatója után árult el egy érdekes titkot a munkájáról egy interjúban. Arról kérdezték, miként készült fel Michael Myers megformálására, ő pedig meglepő választ adott. Elmesélte, hogy még sok-sok évvel korábban, a ’90-es évek elején egy ideig megosztotta az otthonát egy korábbi valódi bérgyilkossal. A fickó már felhagyott korábbi munkájával és egy büntetés-végrehajtási intézetben dolgozott. Emellett azt szerette volna, ha könyv készül az életéről, ezért költözött James Jude Courtney otthonába.

Elég jól összebarátkoztak, és egy nap James Jude Courtney elvitte az akkor bemutatott új filmje, a Foglalkozása: bérgyilkos vetítésére. Mikor kijöttek a moziból, a fickó csak annyit mondott, ez egy aranyos film volt, de nagyon nem így szokás embert ölni. Később adott is pár tanácsot arra vonatkozóan, hogy a színész-kaszkadőr miként mozogjon, hogyan cserkéssze be az áldozatát a mozivásznon. James Jude Courtney ezeket a tanácsokat használta fel későbbi pályafutása során és így Michael Myers megformálásához is.

A 37 éves Olsen ikrek mára teljesen felismerhetetlenné váltak

(Via Mafab.hu)


Article Tags: · · ·