FILMEZZUNK.HU

Emlékszel még a kislányra a Grinchből? 30 éves korára felismerhetetlenné vált

11964

Emlékszel még a kislányra a Grinchből? 30 éves korára felismerhetetlenné vált

A kislány, akitől még a Grinch szíve is meglágyult. Ő volt Taylor Momsen. A 2000-ben bemutatott karácsonyi film után modellnek állt, majd a Gossip Girl – Pletykafészek című sorozatban, négy évadon keresztül játszotta Jenny Humphrey-t. 2011-ben aztán végleg felhagyott a színészettel. Azóta minden idejét és energiáját rockzenekarára, a The Pretty Reckless-ra fordítja, akikkel korábban már a Sziget Fesztiválon is felléptek.

A kislány, akitől még a Grinch szíve is meglágyult. Ő volt Taylor Momsen.

Kétéves korától dolgozott gyerekmodellként, ám hamar a színészi pálya felé fordult, és a kis Cindy Lou szerepe meghozta számára a hírnevet. A Grincs sikerét követően olyan alkotásokban játszott, mint a 2002-es Kémkölykök 2: Az elveszett álmok szigete vagy a 2006-os Csavargó kutya 3. A legismertebb szerepe azonban kétségkívül Jenny Humphrey figurája volt a Gossip Girl, magyarul A pletykafészek című sorozatban. A hat évadon át futó széria a New York-i elit fiataljainak életét mutatta be. Ez volt az utolsó színészi munkája, 2012-ben, a sorozat befejezésekor ugyanis azt nyilatkozta, hogy felhagy a színészettel, a zenekarára szeretne koncentrálni.

“Nem zavar, hogy a színpadon felismernek, az sokkal frusztrálóbb, hogy a mai napig kérdeznek a Gossip Girlről”

– nyilatkozta 2016-ban a People magazinnak. Az idén 30 éves híresség a The Pretty Reckless nevű amerikai alternatív-rock bandában énekel. A zenekart 2009-ben alapították, 2017-ben Magyarországon is felléptek.

15 gyermek színész napjainkban, fiatalkorunk meghatározó filmjeiből és sorozataiból

Taylor Momsen több helyen is nyilatkozta, hogy az igazi terv mindig is a zenélés volt, és már ötévesen dalszöveget írt. Az eddig kiadott három stúdióalbummal és világturnéval, úgy tűnik, mára bizonyította, hogy nemcsak múló hóbortról van szó.

Friss fotókon Jean-Paul Belmondo fia – A piszok jóképű Paul híres sportoló lett

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·