FILMEZZUNK.HU
Melanie Griffith arcát teljesen tönkretette a plasztika - Ma már alig lehet ráismerni

Melanie Griffith arcát teljesen tönkretette a plasztika – Ma már alig lehet ráismerni

27404

Melanie Griffith arcát teljesen tönkretette a plasztika – Ma már alig lehet ráismerni

Melanie Griffith valaha a legszebb hollywoodi színésznők közé tartozott. Karrierje kezdetén gyönyörű, természetes szépség volt, azonban mára úgy tönkretette egykor bájos vonásait a plasztikai műtétekkel, hogy alig lehet ráismerni.

Melanie Griffith újabb áldozata annak, amikor a plasztikai beavatkozások rosszul sülnek el

A beavatkozások akkor kezdődtek el, amikor meglátott az arcán néhány ráncot és szarkalábat, és nem tellett bele sok idő, hogy őt is elkapja a plasztikáztatási mánia. A színésznő mindent elkövetett, hogy eltüntesse az évek során egyre mélyülő ráncokat, de a sok botoxnak és műtétnek nem lett jó vége. Eltűntek a karakteres vonásai, és a karrierje sem lendült fel az átalakulástól. Annak érdekében, hogy a sztárok mindig tökéletesen nézzenek ki, sokan kés alá fekszenek, ezzel azonban nem mindig a vágyott célt sikerül elérniük. A celeb már jó pár beavatkozást tudhat maga mögött. Megcsináltatta például a melleit, a száját, és a botoxot sem sajnálta.

Melanie Griffith újabb áldozata annak, amikor a plasztikai beavatkozások rosszul sülnek el

A sminkmesterek a nagy eseményekre általában megpróbálják rendbe hozni az arcát, azonban ez egyre nehezebb, hiszen a beavatkozások nyomait már ők sem mindig tudják eltüntetni.  Nemrég még tetéződött szörnyű külseje, mikor smink nélkül ment bevásárolni. Így a fotók, amik készültek róla, tényleg szinte felismerhetetlenek. A beavatkozásoktól még hegek is keletkeztek az arcán.

És ami a legrosszabb, hogy már éppen eléggé eltorzultak a vonásai a műtétektől, mégsem képes leállni a plasztikával. Legutóbb két éve egy klinikán fotózták le a recepciós pult előtt ácsorogva, ahol feltehetőleg egy újabb beavatkozás részleteit beszélte meg.

Szerző: MéziMcFly

Ezzel a gyógyíthatatlan betegséggel küzd Christina Applegate, az Egy rém rendes család egykori sztárja


Article Tags: · ·