FILMEZZUNK.HU
Ő volt a tragikus hirtelenséggel elhunyt Matthew Perry magyar szinkronhangja - Sinkovits-Vitay András

Ő volt a tragikus hirtelenséggel elhunyt Matthew Perry magyar szinkronhangja

794

Ő volt a tragikus hirtelenséggel elhunyt Matthew Perry magyar szinkronhangja

Hosszú éveken át adta a hangját a Jóbarátok váratlanul elhunyt színészének Sinkovits-Vitay András, aki elmondta, hogy a szinkronizálással együtt töltött idő során megismerhette Matthew Perry páratlan személyiségét.

Ő volt a tragikus hirtelenséggel elhunyt Matthew Perry magyar szinkronhangja - Sinkovits-Vitay András

Sinkovits-Vitay András

Nyilvánvalóan lesújtott a hír, bár ő nem tudott rólam, mégis ismertem, és az évek során kiismertem a személyiségét” – nyilatkozta a Zaol.hu hírportálnak Sinkovits Imre fia, Sinkovits-Vitay András, aki Matthew Perry magyar hangját adta a Jóbarátok című sorozatban. A 71 éves színész elmondta: az első pillanatban érezte Matthew Perryn, hogy „valahol egy végtelenül magányos ember volt. Ugyanakkor, rendkívül sokoldalú is, hiszen nemcsak színészként, hanem rendezőként, dramaturgként és íróként is közreműködött” – tette hozzá.

A Jóbarátokban Chandlert alakító, 54 évesen elhunyt színész élete jelentős részében küzdött a függőségeivel, ez pedig idővel egészségét is kikezdte.

„Amikor a Jóbarátok újra (The Reunion) együtt című filmet leszinkronizáltuk, akkor már láttam rajta, hogy nagyon leépült. Kicsit már kilógott a csapatból, persze a humora döbbenetesen jó volt, meg a különféle késleltetett reakciói igazán egyedivé tették a színészi játékát”

– mondta Matthew Perryről Sinkovits-Vitay András. Hozzátette, hogy ennyi, szinkronizálással töltött év után óhatatlanul beleérzett Perry lelkébe is:

“Írhatnak róla bármit, de nem volt boldog, sem elégedett. Állandó bizonyítási kényszer gyötörte, szeretett volna megfelelni mindennek. „Az elvesztése nehéz, keresztény emberként imádkozom érte, hogy valahol egyszer boldog lehessen. Ugyan már nem szinkronizálok, de megkedveltem Matthew Perryt még, ha nem is lett belőle szupersztár. Az utolsó interjújában megkérdezték, hogy miként szeretné, ha majd egyszer a halála után emlékezzenek rá? Erre ő annyit felelt: jó ember volt, jól élt és segíteni szeretett volna másokon. Sajnos jóval előbb bekövetkezett a tragédia, de kérésének megfelelően emlékezünk rá”

– tette hozzá.

Ő volt Matthew Perry igaz szerelme – Azért szakított vele, mert nem érezte elég jónak magát hozzá

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · · · ·