FILMEZZUNK.HU
Ő Arnold Schwarzenegger gyönyörű lánya, aki időközben egy másik hollywoodi sztár felesége lett

Ő Arnold Schwarzenegger gyönyörű lánya, aki időközben egy másik hollywoodi sztár felesége lett

11276

Ő Arnold Schwarzenegger gyönyörű lánya, aki időközben egy másik hollywoodi sztár felesége lett

Arnold Schwarzenegger izmos, kidolgozott felsőtestét nők milliói imádták a Terminátor-filmekben, és, bár nem tartozik a tipikus hollywoodi, jóképű álompasi kategóriába, két gyönyörű lánnyal is büszkélkedhet: a 32 esztendős Kristinával és a 33 éves Katherine-nel.

10) Arnold Schwarzenegger és Katherine Schwarzenegger

Katherine Schwarzenegger már ránézésre is édesanyjától, John F. Kennedy egykori amerikai elnök unokahúgától, a tévés műsorvezetőként és íróként dolgozó Maria Schrivertől örökölte szépségét, de a hollywoodi színésznőkkel is simán felvehetné a versenyt, minden adottsága megvan hozzá, hogy szüleit követve ő is a képernyőn szerepeljen. A gyönyörű leányzó azonban egészen más hivatást választott: életmódblogot vezet, és írónő lett, legutóbb egy gyerekkönyvet adott ki Maverick és én címmel, ami a kutyusával közös kalandjairól szól.

Most megismerheted 22 filmsztár partnerét a való életből

Katherine gyakorta jelenik meg édesapjával a vörös szőnyegen, így nem csoda, hogy szépségére még a hollywoodi sztárok is felfigyeltek. A 33 éves leányzó 2018 nyarán jött össze A galaxis őrzőinek sztárjával, Chris Pratt-tel, aki pár hónappal előtte, nyolc év házasság után vált el Anna Faris színésznőtől.

Christ Pratt és Katherine Schwarzenegger

A páros olyannyira egymásba habarodott, hogy az eljegyzéssel és az esküvővel sem vártak sokat: a szexi színész fél év együtt járás után kérte meg a tíz évvel fiatalabb Schwarzenegger lány kezét, 2019 júniusában pedig megülték a lakodalmat is. Az esküvőn természetesen ott volt az örömapa, Arnold Schwarzenegger és Chris előző kapcsolatából származó, hétéves fia, Jack is.

Chris Pratt csak jót akart, óriási gyűlölethullám szabadult rá

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·