FILMEZZUNK.HU
Meg Ryan végre bevallotta, hogy miért vonult vissza a filmezéstől

Meg Ryan végre bevallotta, hogy miért vonult vissza a filmezéstől

266

Meg Ryan végre bevallotta, hogy miért vonult vissza a filmezéstől

Meg Ryan, a kilencvenes évek romantikus komédiáinak koronázatlan királynője állítja, hogy nem lett volna belőle jó híresség. A színésznő, aki évekig bujkált a kamerák elől a plasztikai műtétektől elcsúfult arca miatt, az Entertainment Tonightnak adott interjújában elmondta, hogy cseppet sem bánja, hogy évekre szakított Hollywooddal, ugyanis állítja, hogy pocsék híresség lett volna belőle.

Meg Ryan, a kilencvenes évek romantikus komédiáinak koronázatlan királynője

„Egyszerűen nem hiszem, hogy jó híresség lennék. A saját kis világomban élek, a munkám pedig ezen a buborékon kívül van. De amint vége a forgatásnak, az ajtók mögöttem bezárulnak és újra a saját membránomon belül vagyok.”

Arra, hogy mi volt a fő oka annak, hogy otthagyta Hollywoodot olyan sikerfilmek után, mint A szerelem hálójában vagy a Harry és Sally, így válaszolt:

„Egyszerűen csak belefáradtam a hírnévbe. Óriási szünetet tartottam a karrieremben, mert úgy éreztem, hogy másban is ki kell teljesednem”

– mondta a kétgyermekes anyuka. A színésznőnek született egy fia Dennis Quaidtől, a most 31 éves Jack, valamint 2006-ban örökbe fogadta a most 18 éves Daisyt, aki szintén az egyik oka volt annak, hogy szünetet tartott.

Ő Dennis Quaid dögös felesége – A gyönyörű Laura Savoie 39 évvel fiatalabb a színésznél

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · ·