FILMEZZUNK.HU
Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban Isaura, a rabszolgalány - Lucelia Santos

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban Isaura, a rabszolgalány

16333

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban Isaura, a rabszolgalány

A Rabszolgasors volt az első latin-amerikai teleregény, ami eljutott Európába, így Magyarországra is, a Magyar Televízió 1986-ban tűzte műsorra először a sorozatot. A brazil szappanopera valóságos jelenség volt világszerte, több mint 80 országban sugározták, és a főszerepet alakító színésznő, Lucelia Santos, nemzetközi szupersztár lett.

Lucelia Santos

A Rabszolgasors (eredeti címén Escrava Isaura) az 1970-es években készült Brazíliában, Kelet-Európa államaiba a 80-as évek végén, 90-es évek elején jutott el, és a nézőket lenyűgözte a rabszolgalány története, aki menekülni próbál a gonosz elnyomó földesúr, Leoncio elől. A Rabszolgasors volt ugyanakkor az első, nem kínai szereplőkkel készült sorozat, amit a kínai televízió műsorra tűzött, és az első szappanopera, amelyet 1988 és 1989 között a Szovjetunióban sugároztak. A rabszolgalány története még az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában is nézők millióit nyűgözte le.

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban Isaura, a rabszolgalány - Lucelia Santos

Isaura, a rabszolgalány szerepe egy csapásra a világ egyik leghíresebb és legkedveltebb színésznőjévé tette Lucelia Santost, aki azonban hamarosan belefáradt a „jókislány” szerepébe. Annak érdekében, hogy megváltoztassa a róla kialakult képet, Lucelia Santos két alkalommal is pózolt meztelenül a Playboy magazinban, először 1980-ban. Az a szám, aminek a címlapján szerepelt, rendkívül jól fogyott, és a színésznő ezután más, ellentmondásosabb szerepeket is kapott, és bebizonyította, hogy képes összetett karaktereket is eljátszani. A színésznő John Neschling brazil karmester felesége volt, de néhány év házasság után elváltak. Egy fiuk született, Pedro Neschling, aki édesanyjához hasonlóan szintén színész.

Marilyn Monroe fiatalkori, fürdőruhás képeitől eláll a lélegzeted – Az egykori szexszimbólumnak bomba alakja volt

(Via Twice.hu)


Article Tags: · · ·