FILMEZZUNK.HU
8 szépséghiba sztárokon, melyek cseppet sem csorbítják szépségüket

8 szépséghiba sztárokon, melyek cseppet sem csorbítják szépségüket

28890

8 szépséghiba sztárokon, melyek cseppet sem csorbítják szépségüket

Senki sem tökéletes, még a világhírű celebeknek is lehet egy-két hiba a külsejében. Néhányan közülük védjegyükké tették gyenge pontjaikat, és a legcsekélyebb mértékben sem zavarja őket, hiszen mindenki szép a maga módján.

1) Megan Fox

Megan Fox

Még egy olyan szépség is rendelkezik apró „torzulással”, mint Megan: egy brachydactylia nevű veleszületett rendellenesség következtében a hüvelykujjai kissé rövidebbek, a rajtuk levő körmök pedig szélesebbek és kisebbek, mint a legtöbb embernek. A lányt ez nem nagyon zavarja ez a defekt, még beszélt is róla egy talk-show-ban.

2) Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor

A Lassie hazatér (Lassie Comes Home) című film forgatása közben a rendező felszólította a fiatal színésznőt, hogy törölje le a sminkjét, mert úgy gondolta, túl kirívó lenne így a vásznon. Nem tudhatta, hogy semmi szempillaspirál nem volt rajta. Egy ritka genetiaki mutáció mutatkozott meg nála: Elizabeth szempillái két sorban nőttek, elbűvölő tekintetet kölcsönözve neki, melyet csak tetézett gyönyörű, ibolyakék szeme.

3) Alan Rickman

Alan Rickman

Ha valaki hallotta e kiváló színész csodás beszédhangját, örökre emlékezetébe véste. Rickman azonban születési rendellenességgel született: az állkapcsa nem működött megfelelően, ezért meggyűlt a baja a beszéddel, befolyásolva a beszédtechnikáját, és módot adva arra, hogy bizonyítsa: egy ilyen hibát is lehet erősségként kezelni, főként a rajongók körében.

4) Kate Bosworth

Kate Bosworth

A színésznő egy különösen érdekes megkülönböztetőjeggyel rendelkezik: egyik szeme kék, a másik barna. A heterochromiának nevezett rendellenesség következtében a két szem írisze másként színeződik. Hasonló szépséghiba büszke tulajdonosa a két színész, Mila Kunis és Christopher Walken is.

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·