FILMEZZUNK.HU
8 szépséghiba sztárokon, melyek cseppet sem csorbítják szépségüket

8 szépséghiba sztárokon, melyek cseppet sem csorbítják szépségüket

28936

5) Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme

Sok évvel ezelőtt a színész beverte a fejét egy medencében, mely következtében egy nagy búb keletkeett a homlokán, mely végigkísérte Van Damme életét, a legkisebb mértékben sem hátráltatva a férfi hollywoodi karrierjét.

6) Vanessa Paradis

Vanessa Paradis

Amikor Vanessa fiatal volt, azt ajánlották neki, hogy szabaduljon meg az első két foga közti, mára híressé vált réstől (egyébként Madonna ezt megtette). Vanessa azonban úgy döntött, nem változtat a külsején. Egy egyedi, természetes bájtól fosztotta volna meg vonásait, bár ez utóbbi állítással a fogorvosok vitába szállnának.

7) Halle Berry

Halle Berry

A színésznőnek hat lábujja van a jobb lábán. Ilyenkor általában csecsemőkorban leműtik a felesleges ujjat, ám Halle soha nem esett át ilyen operáción. Ez a hiba a legkevésbé sem zavarja őt, szeret nyitott cipőkben járni. Érdekes módon a hasonló érintő rendellenességek gyakoriak. Ashton Kutcher például félig összenőtt lábujjakkal rendelkezik.

8) Matthew Perry

Matthew Perry

Éveken át sok-sok lelkes rajongója volt a Jóbarátok (Friends) című sorozatnak, ám ők soha nem vették észre, hogy Matthew Perry-nek a jobb kezén hiányzik a felső ujjperce a középső ujján. Akkor vesztette el, amikor kisgyermekként rácsukták az ajtót az ujjára. Karakterének, Chandler-nek szintén volt hasonló problémája: Monica ráejtett egy kést a férfi kislábujjára, mely következtében Chandler egy ujjal kevesebb lett.

Ő Uma Thurman és Ethan Hawke 25 éves lánya – A kis Mayából gyönyörű színésznő lett

(Forrás: Brightside)

//Jana//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·