FILMEZZUNK.HU
Eláll a lélegzetünk! Halle Berry 57 évesen is bomba formában van - Képek

Eláll a lélegzetünk! Halle Berry 57 évesen is bomba formában van – Képek

4792

Eláll a lélegzetünk! Halle Berry 57 évesen is bomba formában van – Képek

Elhiszed, hogy 57 éves? Halle Berry 1966. augusztus 14-én született, tiniként több szépségversenyen is előkelő helyen végzett, utána pedig modellként folytatta pályafutását. 1989-ben színészkedésbe kezdett, majd 1991-ben jött az igazi áttörés, hiszen abban az évben három mozifilmben is szerepelt – egyebek között Az utolsó cserkész című Bruce Willis klasszikusban is láthattuk őt.

Eláll a lélegzetünk! Halle Berry 56 évesen is bomba formában van

Legnagyobb sikereit 2000 környékén érte el Halle Berry, ugyanis ő volt az egyik főszereplője az X-Men című, mérföldkőnek számító képregényfilmnek, majd 2002-ben Oscar-díjat kapott a Szörnyek keringője című drámában nyújtott alakításáért – ezzel ő lett az első színes bőrű nő, aki megkapta a legjobb színésznőnek járó arany szobrocskát.

Eláll a lélegzetünk! Halle Berry 55 évesen is bomba formában van

Halle Berry 50 felett is fantasztikusan néz ki

Halle Berry azóta feltűnt például a Halj meg máskor című James Bond-filmben Pierce Brosnan oldalán, illetve a John Wick-széria harmadik részében is, amiben Keanu Reeves mellett harcolt – a közelmúltban pedig bemutatásra került a Netflix kínálatában a Megsebezve című alkotás, ami az első rendezése, de a főszerepet is magára vállalta benne.

Eláll a lélegzetünk! Halle Berry 56 évesen is bomba formában van

18 felvétel, amely megmutatja, hogyan változtak meg a híres filmek a speciális effektek után

(Via Promotions.hu)


Article Tags: ·