FILMEZZUNK.HU
Robin Williams élete 63 évesen ért véget tragikus módon - Halála előtt nem sokkal ezta képet osztotta meg utoljára

Robin Williams élete 63 évesen ért véget tragikus módon – Halála előtt nem sokkal ezt a képet osztotta meg utoljára

4122

Robin Williams élete 63 évesen ért véget tragikus módon – Halála előtt nem sokkal ezt a képet osztotta meg utoljára

A világ megdöbbenésére 2014 augusztusában találták holtan kaliforniai otthonában Robin Williamst. A 63 éves színész halálát a halottkémi vizsgálat alapján öngyilkosságból eredő fulladás okozta. A sztár felakasztotta magát, miközben felesége a szomszéd szobában aludt. Búcsúlevelet nem hagyott, testét asszisztense találta meg.

Robin Williams élete 63 évesen ért véget tragikus módon - Ezt a képet osztotta meg utoljára

Robin Williams utoljára július 31-én osztott meg képet a lánya 25. születésnapja alkalmából. Ez az utolsó nyilvános megjelenése a komikusnak. A családja szerint, Williams régóta küzdött depresszióval, ám tragikus halála mindenkit váratlanul ért. Robin Williamst a nemzetközi sajtó, valamint a kollégái is gyakran hívták a valaha élt legviccesebb embernek, ám arról keveseknek volt fogalma, hogy a színész a sok nevettetés közben komoly drog- és alkoholproblémával küzdött. Egy interjújában ismerte be, hogy függő volt, bár akkori elmondása szerint 20 évig tiszta volt, majd 2006-ban visszaesett.

1982-ben tette le először az alkoholt és a drogokat, amikor látta legjobb barátja, John Belushi halálát, aki szintén a drogok miatt vesztette életét. Mint mondta, ez a tapasztalat rádöbbentette, hogy át kell értékelnie az életét és be kell fejeznie a vad tivornyázást. Később azonban mégsem tudott ellenállni. Mint mondta, a feleségével ment vásárolni, amikor az egyik whisky “megszólította”, és úgy gondolta, egy kis kóstoló egyáltalán nem árthat.

“Egy héten belül már annyi üveget vettem, hogy amikor az utcán mentem, harangjátéknak is beillettem volna. A magány és a félelem miatt folyton csak az ivás járt az eszemben, azt gondoltam, az talán majd segít. Aztán mindig csak azt hajtogattam, á, ennyi nem árthat, teljesen jól vagyok, ura vagyok a cselekedeteimnek. Aztán egyszer csak Clevelandben ébredtem, anélkül, hogy tudtam volna, hogyan keveredtem oda.”

– mondta a színészlegenda.

A Kémkölykök vagány kislánya így néz ki most, majd 3 évtizeddel a film után

(Via Femina.hu)


Article Tags: ·