FILMEZZUNK.HU
Itt A levegő urai első előzetese, Az elit alakulat és a The Pacific - A hős alakulat készítőitől

Az elit alakulat és A hős alakulat készítőitől jön A levegő urai, amelynek itt az előzetese

695

Az elit alakulat és A hős alakulat készítőitől jön A levegő urai, amelynek itt az előzetese

Az Apple TV+ újabb grandiózus sorozattal készül. Bemutatták A levegő urai című, hamarosan induló sorozat előzetesét. Az Austin Butler főszereplésével készülő sorozat a II. világháború idején játszódik, és betekintést enged az amerikai repülőpilóták életébe.

Az igaz történet alapján készült A levegő urai című sorozatban Butler a 100. bombázócsoport Gale Cleven őrnagyát alakítja Barry Keoghan mellett, aki Curtis Biddick hadnagyot alakítja. Hozzájuk csatlakozik Callum Turner, Anthony Boyle, Nate Mann, Josiah Cross, Branden Cook és Ncuti Gatwa. A kilencrészes sorozat Az elit alakulat és a The Pacific – A hős alakulat producereinek, Steven Spielbergnek, Tom Hanksnek és Gary Goetzmannak a műve, és lényegében a felsorolt sorozatok folytatása lesz a levegőben.

A sorozatot 2019 októbere óta szerették volna elkészíteni, és ez az első sorozat, amelyet az Apple Studios készít a Playtone és az Amblin Television produkciós cégekkel. A levegő urai első részét 2024. január 26-án mutatják be az Apple TV+-on.

Hatalmas szomorúság! Most érkezett a drámai hír Tom Hanks feleségéről

(Via Widescreen.hu)


Article Tags: · · ·