FILMEZZUNK.HU
Bill Paxton tragikus halálának a története

Bill Paxton tragikus halálának a története

2771

Bill Paxton tragikus halálának a története

Hat éve már, hogy milliók kedvenc színésze, a számos kasszasiker kultmoziban szereplő Bill Paxton nincs köztünk. A színész változatos és izgalmas karriert tudhatott maga mögött, amelyben jól megfértek egymás mellett a sci-fik, katasztrófafilmek, akciófilmek, drámák és vígjátékok. Sokoldalú művész volt, aki 61 éves korában hunyt el stroke következtében, amely egy szívműtét komplikációi miatt következett be. A családja nem is hagyta annyiban és beperelték a kórházat. Az ügynek a közelmúltban lett vége.

Bill Paxton tragikus halálának a története

Bill Paxton még 2017-ben halt meg, családja pedig megegyezésre jutott a Dr. Ali Khoynezhad sebész és a Cedars-Sinai Medical Center ellen indított perben. A pert 2018-ban Bill felesége, Louise Paxton és gyermekeik nyújtották be. Paxton szívbillentyű csere és egy aorta aneurizma korrekciója céljából műtötték meg. A perben a családja azt állítja, hogy a Cedars-Sinai

“félrevezetett és/vagy eltitkolt információkat a műtét és a nyújtott ellátás kockázataival kapcsolatban és/vagy nem magyarázta el megfelelően a javasolt kezelést vagy eljárást.”

Azt is mondták, hogy a kórház

“elmulasztotta felfedni, hogy [Dr. Khoynezhad] olyan magas kockázatú és nem hagyományos sebészeti megközelítést fog alkalmazni, amellyel kapcsolatban nem volt tapasztalata, és amely információ és meggyőződés alapján túlmutatott a készségei körén.”

A People beszámolója szerint a megegyezés feltételei bizalmasak, és a megegyezést még a bírónak jóvá kell hagynia.

10 felejthetetlen film a feledhetetlen Kirk Douglas-től

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·