FILMEZZUNK.HU
Botrány! A Reszkessetek, betörők!-ből megismert Buzz McCallister-t súlyos dolgokkal vádolták meg

Botrány! A Reszkessetek, betörők!-ből megismert Buzz McCallister-t súlyos dolgokkal vádolták meg

4554

Botrány! A Reszkessetek, betörők!-ből megismert Buzz McCallister-t súlyos dolgokkal vádolták meg

Nem múlhat el karácsony a Reszkessetek, betörők! nélkül, bár valószínűleg senki nem ilyen jellegű hírekről szeretne olvasni a népszerű családi filmmel kapcsolatban. A széria első két részében Buzzt játszó színészt, Devin Ratrayt (akit legutóbb az új Reszkessetek betörök-filmben láthattuk rendőrként) ugyanis börtönbe kerülhet. Nemi erőszak vádja miatt zajlik eljárás Devin Ratray színész ellen.

Emlékszel még Kevin bunkó tesójára a Reszkessetek, betörők!-ből? Így néz ki napjainkban!

A CNN beszámolója szerint egy Lisa Smith nevű hölgy tett feljelentést, amely szerint Ratray megerőszakolta őt a lakásán. Smith az értesülések szerint azt követően lépett kapcsolatba a CNN-nel és a hatóságokkal, hogy Ratray-t tavaly decemberben letartóztatták családon belüli erőszak vádjával. Ratray a vádakra reagálva a CNN-nek elmondta, hogy emlékszik a szóban forgó estére Smith-szel, amely 2017 szeptemberében történt, de tagadta, hogy szexuális kapcsolatot létesítettek volna. Smith elmondása szerint a történteket megelőzőleg 15 évig barátságban voltak a színésszel. A hölgy a vallomásában szintén elmondta, aznap este Ratray lakására ment a bátyjával és egy másik barátjával egy bárban töltött éjszaka után. Smith úgy véli, hogy elkábították.

“Emlékszem, hogy felébredtem, és nem tudtam megmozdulni. Nem igazán tudtam kinyitni a szemem, de hallottam, mi történik, és éreztem, mi történik. Tudtam, hogy a másik két ember eltűnt, én pedig még mindig a kanapén feküdtem”

– nyilatkozta Smith a CNN-nek. Ratray főként Buzz McCallister szerepéről ismert a Reszkessetek, betörők! franchise-ból, a későbbiekben olyan produkciókban volt látható, mint a Chicago Med, a Végtelen matrjoska, A Wall Street pillangói és a Better Call Saul.

Macaulay Culkin elárulta, hogy saját filmjei közül melyik a 10 kedvence

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·