FILMEZZUNK.HU
Macaulay Culkin elárulta, hogy saját filmjei közül melyik a 10 kedvence

Macaulay Culkin elárulta, hogy saját filmjei közül melyik a 10 kedvence

1440

Macaulay Culkin elárulta, hogy saját filmjei közül melyik a 10 kedvence

Most sokaknak le fog esni az álla, de akármennyire nehéz elhinni, Culkin nem csak a Reszkessetek betörőkben szerepelt. Bár nálunk nosztalgiázásként csak ezt nyomatják előszeretettel. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy Culkin a ’90-es években igen csak felkapott gyerekszínész volt, aztán sajnos nagyon erősen elkezdett lecsúszni.

Macaulay Culkin és Brenda Song

Persze a listára felfért egy későbbi alkotás is, a 2004-es A rosszak jobbak című vígjáték, amiben imádta Mandy Mooret. A színész mindegyik filmjéhez megosztott egy kis szösszenetet a rajongókkal. A My Girl – Az első szerelemet nem csípte, mivel meghal benne. Ezt a Jákob lajtorjája című misztikus thriller is megelőzte, aminek a stáblistáján sem szerepel.

A My Girl – Az első szerelem című filmben

Ted Dansonnal imádták egymást, a Palira vettem a papát című alkotásban, a Reszkessetek, nem hagyom magamban viszont csak később tudott összebarátkozni Christopher Lloyddal, aki nem kedvelte őt az elején, de később az ugyanolyan kutya, egy bearded collie közös pont lett, így jóban lettek. (Aki nem esett volna le, mindkettejüknek ugyanolyan fajtájú ebe volt.) A Reszkessetek, betörők első részében azt bírta a legjobban, hogy a suliba visszatérve elmondhatta magáról, hogy megverte Rockyt, mivel a film lenyomta a mozikasszáknál a Rocky 5-öt. De miért a Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban a legkedveltebb alkotása? Mert ebből lett pénze egy új házra.

Macaulay Culkin top 10:
10 – My Girl – Az első szerelem
09 – Jákób lajtorjája
08 – A rosszak jobbak
07 – Belevaló papapótló
06 – Party szörnyek
05 – Palira vettem a papát
04 – Reszkessetek, betörők!
03 – Richie Rich – Rosszcsont beforr
02 – Reszkessetek, nem hagyom magam (The Pagemaster)
01 – Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban

Emlékszel még rá? Így néz ki napjainkban Anulu a Kincs, ami nincs című filmből

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · · · ·