FILMEZZUNK.HU
Lesújtó hírek érkeztek Bruce Willis állapota felől

Lesújtó hírek érkeztek Bruce Willis állapota felől

572

Lesújtó hírek érkeztek Bruce Willis állapota felől

A simlis és a szende készítője, Glenn Gordon Caron még mindig nagyon jó barátságot ápol a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő Bruce Willisszel, aki annak idején a sorozat sztárja volt. Most maga a szerző szólalt meg a demenciával küzdő színész állapotáról.

Lesújtó hírek érkeztek Bruce Willis állapota felől

Glenn Gordon Caron, Bruce Willis barátja megtörten nyilatkozott

„Tudom, hogy nagyon boldog, hogy a sorozat elérhetővé válik az emberek számára, még ha ezt nem is mondhatja el nekem. Amikor időt tölthettem vele, beszélgettünk róla, és tudom, hogy nagyon izgatott.”

– mondta a 69 éves Caron Willisről, miután kiderült, hogy közös sorozatuk egy streamingplatformon kerül ismét a nézők elé. Caron minden hónapban megpróbál barátja mellett lenni:

„Nem mindig sikerül, de igyekszem. Mindig beszélgetek vele, a feleségével és a három idősebb gyermekével is. Nagyon igyekeztem, hogy az életében maradjak. Ő egy rendkívüli ember. Aki valaha is töltött együtt időt Bruce Willisszel, az tudja, hogy senkinek nem volt nála jobb életkedve. Egyszerűen imádott minden reggel felébredni, és megpróbálta a lehető legteljesebb életet élni. Szóval az elképzelésnek, hogy ő most már egy szitanyíláson keresztül látja az életet, nagyon kevés értelme van. Ő tényleg egy csodálatos fickó.”

Willis még mindig felismeri régi barátját. Caron elmondta, az az érzése, hogy az első néhány percben tudja, hogy kicsoda ő, de hozzátette, hogy már sokat változott a kommunikációja: nem nagyon fejezi ki magát szóban, de nem is olvas, pedig korábban le sem tudta tenni a könyveket.

„Mindezek a nyelvi készségek már nem állnak rendelkezésére, és mégis Bruce marad. Amikor vele lehetek, tudom, hogy ő az, és hálás vagyok az együtt töltött időért, de az életkedve már eltűnt.”

– mondta a színészlegenda régi barátja.

Szívszorító dolog derült ki Bruce Willis utolsó filmjéről: a kollégái már látták a bajt

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · · ·