FILMEZZUNK.HU

Szívszorító dolog derült ki Bruce Willis utolsó filmjéről: a kollégái már látták a bajt

23495

Szívszorító dolog derült ki Bruce Willis utolsó filmjéről: a kollégái már látták a bajt

Bruce Willis egyik utolsó filmje, az Assasin volt, amely idéb debütált az amerikai mozikba. Egy korszak zárult le ezzel, hiszen a színészt betegsége miatt soha többé nem láthatjuk új filmben a mozivásznon. A színész még 2021 nyarán forgatta az Assassin című filmet, melynek mozis premierje sokat csúszott a tervezett bemutatóhoz képest.

Szívszorító dolog derült ki Bruce Willis utolsó filmjéről: a kollégái elárulták, hogy milyennek látták a színészt

Bruce Willis nem sokkal a forgatás után jelentette be, hogy betegsége miatt visszavonul. Ekkor még afáziával diagnosztizálták és családja, barátai és rajongói pedig reménykedtek benne, hogy állapota javulni fog. Sajnos nem így történt és nemrég Bruce-nál egy újabb betegség, frontotemporális demencia (FTD) is kialakult. Bár Bruce Willis betegségére csak másfél évvel ezelőtt derült fény, tünetei már jóval korábban jelentkeztek. Utolsó filmje forgatásán is érzékelték a kollégái, hogy baj van a színésszel.

Kollégái egy interjúban elmesélték, hogy sokszor azt érezték, a színész sajnos nem érzékeli megfelelően a környezetét a forgatáson. A filmkészítők szívszorító jeleneteket meséltek arról, hogyan veszítette el Bruce a szellemi képességeit és sokszor képtelen volt emlékezni a dialógusaira. Úgy próbáltak rajta segíteni, hogy fülhallgatón keresztül súgták neki a szöveget, hogy tudjanak haladni a forgatással. A legtöbb akciójelenetet, különösen azokat, amelyek koreografált lövöldözést tartalmaztak, úgy vették fel, hogy Willis helyett egy testdublőrt használtak.

A Trónok harca Tyrionjának kislánya már túlnőtte híres apját – Friss fotókon a 11 éves Zelig

(Via Joy.hu)


Article Tags: · ·