FILMEZZUNK.HU
Mark Ruffalo-nak agydaganata volt, amit előre megálmodott - A családja előtt titokban tartotta

Mark Ruffalo-nak agydaganata volt, amit előre megálmodott – Még a családja előtt is titokban tartotta

3036

Mark Ruffalo-nak agydaganata volt, amit előre megálmodott – Még a családja előtt is titokban tartotta

Amikor Mark Ruffalo felesége, Sunrise Coigney, első gyermeküket várta, Mark Ruffalo egy napon furcsa álomból ébredt. Azt álmodta, hogy agydaganata van. Egy CT-vizsgálat után azonban kiderült, hogy nem csak álom volt: valóban dió nagyságú daganat volt a bal füle mögött. Ruffalo nem akarta megijeszteni a feleségét, különösen, amíg terhes volt, ezért úgy döntött, titokban tartja a dolgot, és egyedül néz szembe a betegséggel.

Mark Ruffalo-nak agydaganata volt, amit előre megálmodott -A felesége előtt titokban tartotta

De azt a gondolatot, hogy a fiának esetleg apa nélkül kell felnőnie, sehogy sem tudta elviselni, ezért készített egy videófelvételt önmagáról születendő gyermekének.

„Biztos voltam benne, hogy meg fogok halni. Készítettem a fiamnak egy videófelvételt, akkorra, amikor elég idős lesz hozzá, hogy megérthesse. Csak annyit akartam mondani, hogy ez vagyok én.”

– mondta a színész egy interjúban. Miután hetekig tartotta magában a titkot, a színész végül megosztotta a hírt szeretteivel. Mindez egy héttel azután történt, hogy fiuk, Keen, megszületett. Néhány héttel később megműtötték, és a műtét után a színész bal arca teljesen lebénult. Nehéz időszak volt ez a számára, és igyekezett kerülni az embereket. Amikor a karrierje éppen a csúcson volt, elrejtőzött a világ elől, és azon gondolkodott, vajon képes lesz-e a teste újra normálisan működni, és egyáltalán folytathatja-e a színészkedést. Szerencsére teljesen felépült, és hamarosan a karrierjében is újra a csúcson lehetett. De ami a legcsodálatosabb a történetében, az a két évtizede tartó stabil házassága.

Megtört Bruce Willis lánya – Lesújtó dolgokat árult el édesapja állapotáról

(Via Filantropikum.com)


Article Tags: ·