FILMEZZUNK.HU
Megtört Bruce Willis lánya - Lesújtó dolgokat árult el édesapja állapotáról

Megtört Bruce Willis lánya – Lesújtó dolgokat árult el édesapja állapotáról

1280

Megtört Bruce Willis lánya – Lesújtó dolgokat árult el édesapja állapotáról

A Die Hard-filmek sztárja és volt felesége, Demi Moore 35 éves lánya egy gyerekkori fotót osztott meg az Instagramon a minap, amelyen a félmeztelen Bruce a karjaiban tartja őt, miközben büszkén mosolyog a kamerába. „Nagyon hiányzik ma az apukám” – írta Rumer a képhez.

A Die Hard sztárjának családja februárban bejelentette, hogy Bruce-nál demenciát diagnosztizáltak az orvosok, körülbelül egy évvel azután, hogy a filmcsillag az afázia miatt visszavonult a színészettől. A rajongók a kommentek között nem győzték bátorítani Rumert és támogatásukat kifejezni Bruce és az egész család felé.

„Még mindig ott van veletek, csak másképp küldi neked a szeretetét. Furcsán nehéz hiányolni valakit, aki még mindig itt van. A demencia egy kegyetlen szörnyeteg.”

A színész felesége, Emma Hemming és gyermekeik, a 11 éves Mabel és a 9 éves Evelyn, valamint volt felesége, Demi Moore és gyermekeik, a 35 éves Rumer Willis, a 31 éves Scout Willis és a 29 éves Tallulah Willis, mind összefogtak Bruce-ért, és arra összpontosítanak, hogy segítsenek neki a lehető legteljesebb életet élni.

Bruce Willis felesége megtörte a csendet – Így él most a legendás akciósztár családja

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · · ·