FILMEZZUNK.HU
"A nőknek átmosták az agyát, hogy gyűlöljék a testüket" - Emma Thompson

“A nőknek átmosták az agyát, hogy gyűlöljék a testüket” – Emma Thompson

828

“A nőknek átmosták az agyát, hogy gyűlöljék a testüket” – Emma Thompson

Emma Thompson egyik legutóbbi filmje, a Leo Grande története egy özvegyasszonyról szól, aki egész életét úgy élte le, hogy sosem volt igazi orgazmusa. Ezért, hogy beteljesítse szexuális vágyait, felfogad egy nála sokkal fiatalabb szexmunkást. A színésznőnek van a filmben egy jelenete, amelyben anyaszült meztelenül áll a tükör előtt és a saját testét bámulja.

"A nőknek átmosták az agyát, hogy gyűlöljék a testüket" - Emma Thompson

Emma Thompson a Leo Grande című filmben

Ezzel kapcsolatban Emma Thompson egy interjúban arról beszélt, hogy egész színészi pályafutása egyik legnehezebb jelenete volt, amiben valóban kilépett a komfortzónájából. És ennek egyszerű oka van szerinte: ha bármikor is az életben megáll a tükör előtt, önkéntelenül is húzogatni kezdi magát valahol vagy elfordul, hogy méricskélje az alakját. Sosem áll csak úgy, mozdulatlanul a tükör előtt.

Ez azért lehet, mert a nőknek egyszerűen átmossák az agyát, beléjük sulykolják a tökéletlen énképet, hogy egyenesen gyűlöljék a testüket. Az egész világ azzal veszi körbe a nőket, hogy baj van a testükkel, változtatniuk kell rajta. Éppen ezért szerinte az egyik legnehezebb dolog a világon csak úgy megállni a tükör előtt és a bíráskodás helyett egyszerűen elfogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. A színésznő egyébként arról is beszélt, hogy a film története nők millióihoz állhat közel, ugyanis sokan élnek meg hasonlót életükben. Mindannyian ismerünk ilyen nőket, csak ez olyasmi, amiről nem beszélünk.

Itt a nagy titok a Dallas színésznőjének családi múltjából – Charlene Tilton megdöbbent a a DNS-teszt eredményétől

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·