FILMEZZUNK.HU
Tuti nem találod el a korát – Te hány évesnek tippelnéd Andy Macdowellt?

Te hány évesnek tippelnéd Andy Macdowellt? Tuti nem találod el a korát!

8137

Te hány évesnek tippelnéd Andy Macdowellt? Tuti nem találod el a korát!

Ma már természetes, hogy a legtöbb híresség nem tűri a természetes öregedéssel együtt járó változásokat, így –pénztárcájukat nem kímélve- mindent megtesznek az örök fiatalság kedvéért. Ám vannak olyan celebek, akik rendesen hagyják múlni az idő kerekét és saját maguk praktikáival próbálják lelassítani az öregedést.

Tuti nem találod el a korát – Te hány évesnek tippelnéd Andy Macdowellt?

Andy olyan filmekben szerepelt, mint az Idétlen időkig, Zöld kártya, Monte Carlo, Közös többszörös vagy A bátrak. Napjaink felszínes és külsőségekről szóló világában igazi felüdülésnek számít, amikor olyan sztárról olvasunk interjút, aki nem fél az öregedéstől és ezt fel is vállalja. Az öregedés szó szinte úgy lett bennünk elültetve, mintha a világ legrosszabb dolga lenne, miközben az élet természetes velejárója. A botox, a különböző arcfeltöltő eljárások, a photoshop és megannyi természetellenes módszer mind arra enged következtetni, hogy minél inkább eltüntessük ráncainkat és ősz hajszálainkat. Andy MacDowell azonban azon kevés sztárok egyike, aki nemcsak hogy nem szégyelli, hanem büszkén vállalja a korát és 65 évesen ezzel együtt természetes külsejét is. A színésznő nemrég adott interjújában elmondta, hogyan is érzi magát 60 fölött és milyen volt szembesülni azzal, hogy 40 felett már nem kap annyi munkát Hollywoodban.

“Az öregedés olyasvalami, amiről el kell döntened, hogy tetszik-e vagy sem. Ez egy választás. A legőrültebb dolgokat mondták nekem, amikor betöltöttem a 40-et.”

Andynek egy elég erős kérdést tettek fel, miszerint milyen elveszteni a szépségét és megöregedni, mire a következőt válaszolta:

“Egyszerűen nem tudtam elhinni, amit kérdezett. Azt válaszoltam neki, hogy nem érzem úgy, hogy elveszítem a szépségemet, ez inkább egy másfajta szépség.”

Továbbá azt is elmondta, hogy szerinte nem normális, hogy a nőknek félniük kell az öregedéstől, amikor ez a folyamat része. A L’Oréal nagyköveteként Andy MacDowell hozzátette, reméli, hogy továbbra is biztosítani tudja az idősebb nők képviseletét a szépségiparban, akikről tudja, hogy bármilyen életkorban magabiztosan nézhetnek ki és érezhetik jól magukat. Ez volt az egyik fő oka annak, hogy az elmúlt évben ősz hajra váltott.

Szerző: MéziMcFly

Emlékszel még a Stuart Little kisegér film főhősére? Egy valóságos izomkolosszus lett belőle


Article Tags: ·