FILMEZZUNK.HU
Sharon Stone kitálalt: szexre kényszerítették az Elemi ösztön forgatásán

Sharone Stone-t súlyos veszteség érte az Elemi ösztön szexjelenetei miatt

3836

Sharone Stone-t súlyos veszteség érte az Elemi ösztön szexjelenetei miatt

Elvesztette azt, akit a legjobban szeretett. A színésznő állítja, hogy az Elemi ösztön miatt vették el tőle a fia felügyeleti jogát. A 64 éves Sharon Stone egy interjúban nyílt meg arról, milyen érzések kerítették hatalmukba, amikor elvesztette gyermeke felügyeleti jogát, abban az időben, amikor karrierje csillaga éppen felívelőben volt az Elemi ösztönben nyújtott alakítása miatt.

Sharone Stone-t súlyos veszteség érte az Elemi ösztön szexjelenetei miatt

Sharone Stone a fiával

A színésznő az 1992-es Elemi ösztönnel beírta magát Hollywood nagyágyúi közé, a siker azonban keserédes volt.

„Elvesztettem a gyermekem felügyeleti jogát. A bíró megkérdezte a gyermekemet, az én kisfiamat arról, hogy tudja-e, hogy az anyja szexfilmekben szerepel”

– mesélte Stone. Az 1992-es Elemi ösztön, amelynek egyik jelentében Stone keresztbe teszi a lábát a rendőrök előtt, a filmtörténet egyik legikonikusabb pillanataként tartják számon, annak ellenére, hogy az erotikus thriller igencsak megosztotta a közönséget, mivel sokan nem értettek egyet abban, ahogyan a rendező Paul Verhoeven a szexualitást ábrázolta.

„Az emberek ma simán anyaszült meztelenre vetkőznek egy film kedvéért, de akkor egy tizenhatod másodpercnyi meztelenségemért elvesztettem a gyermekemet.”

Stone-nak szó szerint összetört a szíve a bírósági döntés miatt, ami után egy időre szívklinikára is került. Miután 2008-ban elutasították a színésznő bírósághoz benyújtott fellebbezését, Sharon még két gyermeket fogadott örökbe, a most 17 éves Laird Vonne-t és a 16 éves Quinn Kellyt. A színésznő és a most 22 éves Roan között, ha lehet még szorosabb kötelék alakult ki, a fiatal férfi 2019-ben kérvényezte, hogy felvehesse a Stone nevet.

Rá sem ismersz? Így néz ki ma a valóságban az egykor dögös Jessica Simpson

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · ·