FILMEZZUNK.HU
Rebecca De Mornay a 90-es évek szépséges színésznője volt - A színésznő 64 évesen is hihetetlenül vonzó

Rebecca De Mornay a 90-es évek szépséges színésznője volt – A színésznő 64 évesen is hihetetlenül vonzó

3195

Rebecca De Mornay a 90-es évek szépséges színésznője volt – A színésznő 64 évesen is hihetetlenül vonzó

A kilencvenes évek népszerű színésznője nagyon jól tartja magát. Rebecca De Mornay eredetileg Rebecca Jane Pearch néven látta meg a napvilágot 1959. augusztus 29-én Santa Rosában. Gyerekkorát Angliában, Franciaországban és Ausztriában töltötte, emiatt a mai napig kiválóan beszél németül és franciául.

Rebecca De Mornay 63 évesen is hihetetlenül vonzó

Tom Cruise-al a Kockázatos üzlet című filmben

Filmes pályafutása a nyolcvanas évek elején kezdődött, amikor Francis Ford Coppola rendező kisebb szerepet adott neki 1982-es Szívbéli című musicalében. Az áttörést az 1985-ös Kockázatos üzlet című vígjáték hozta meg számára, amiben a színésznő egy prostituáltat alakított, aki elcsábít egy középiskolai tanulót. Ez a film nemcsak Rebecca De Mornay-t indította el a sztárrá válás útján, hanem filmbeli partnerét, Tom Cruise-t is.

Rebecca De Mornay 63 évesen is hihetetlenül vonzó

Napjainkban a Jessica Jones című sorozatban

A kilencvenes években olyan sikerfilmekben tűnt fel, mint A kéz, amely a bölcsőt ringatja, a Lánglovagok, a Bűnben égve vagy A három testőr. Ekkoriban felkapott sztárnak számított Hollywoodban, ám az évtized második felében és az ezredfordulót követően egyre kevesebb színvonalas moziban bukkant fel. Ez persze nem azt jelenti, hogy visszavonult a filmezéstől, hiszen az elmúlt években kisebb szerepekben láthattuk őt az Azonosságban, az Ünneprontók ünnepében és a Dogtown uraiban.

Rebecca De Mornay 63 évesen is hihetetlenül vonzó

A kilencvenes évek népszerű színésznője nagyon jól tartja magát

A szerelmi élete igencsak változatos volt: hosszú kapcsolatai voltak, de egyik sem tartott tovább hat-hét évnél. Leghíresebb szerelme a zenész Leonard Cohen volt, akinek a halála után De Mornay agyondicsérte őt, és elmondta, mennyire hiányozni fog neki. A 64 éves színésznő manapság főképp anyaszerepekben látható: emlékezetes szerepe volt a Lucifer és a Jessica Jones című sorozatokban.

Így él ma a Született feleségek szimpatikus házaspárja, Susan és Mike

(Via Femina.hu)


Article Tags: ·