FILMEZZUNK.HU
A 12 legjobb vakációs film, amit mindenképpen látnod kell

A 12 legjobb vakációs film, amit mindenképpen látnod kell

14033

5.) Holiday (2006)

Két fiatal nő, két összetört szív. Iris reménytelenül szerelmes a kollégájába, akivel viszonyt folytat. Nem elég, hogy érzelmei viszonzatlanul maradnak, a férfi a karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte az egyik kolléganőjüket. Eközben a munkamániás Amanda rájön, hogy a barátja megcsalja, ezért kiadja az útját. A két összetört szívű lány a világhálón akad egymásra. Miután kölcsönösen elsírják bánatukat, elhatározzák, hogy kipihenik megpróbáltatásaikat. Mivel az egyik Londonban, a másik pedig Los Angelesben él, kitalálják, hogy otthont cserélnek. A pasimentes vakáció azonban nem a tervek szerint alakul.

Holiday /The Holiday, 2006/

6.) Mr. Bean nyaral (2007)

Miután elege lett a siralmas, nyirkos londoni időjárásból, Mr. Bean becsomagol a bőröndjébe, magához veszi kameráját és útnak indul Cannes-ba egy kis tengerparti napfény reményében. Ám nem ő lenne Mr. Bean, ha a vakáció simán menne. Összetévesztik egy gyermekrablóval és egy elismert filmrendezővel, és komoly magyarázkodásra lesz szüksége, miután a feje tetejére állítja fél Franciaországot, és egy orosz filmrendező fiacskájával és egy sztárjelölt színésznővel megspékelve érkezik nyaralásának helyszínére. Vajon lecsukják a csendőrök, vagy megnyeri az Arany Pálmát?

A 12 legjobb vakációs film, amit mindenképpen látnod kell

7.) Nagyfiúk (2010)

Harminc évvel a középiskola befejezése után újra találkozik egymással az öt egykori középiskolai jó barát. Szomorú aktualitása a dolognak, hogy meghalt a kosárlabdaedzőjük, akivel megnyerték a bajnokságot. Ha már a temetésére végre összejött a csapat, kihasználják az alkalmat, és együtt töltik a hétvégét a feleségeik és gyerekeik társaságában, méghozzá az edzőjük tóparti házában, ahol régen a győzelmüket is ünnepelték. A korosodó apákban felélednek a régi emlékek, beindul a bulizás, egymás ugratása.

Nagyfiúk (2010)

8.) Levelek Júliának (2010)

Az újságírói álmokat dédelgető Sophie a munkamániás szakáccsal, Victorral él. A férfit jobban izgatja az étterme megnyitása, mint a menyasszonya. A pár Veronába utazik egy romantikus kirándulásra. Sophie bánatára Victor nem vele, hanem a helyi ételekkel és italokkal van elfoglalva. Egyedül indul hát a város felfedezésére. Júlia házánál egy ötven éve írt levélre bukkan, melynek írója az ifjúkori olasz udvarlója után kutat. Sophie válaszol neki, mire meglepetésére előkerül a levél írója. A lány csatlakozik Claire-hez és az öntelt unokájához, együtt indulnak a rég elvesztett kedves után.

A 12 legjobb vakációs film, amit mindenképpen látnod kell

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·