FILMEZZUNK.HU
Emlékszel Cameron Boyce-ra a Nagyfiúkból? Sajnos tragikusan korán véget ért az élete

Ő volt Adam Sandler fia a Nagyfiúkban – Cameron Boyce élete sajnos tragikusan korán véget ért

24044

Ő volt Adam Sandler fia a Nagyfiúkban – Cameron Boyce élete sajnos tragikusan korán véget ért

20 éves korában álmában halt meg Cameron Boyce, miután régóta küzdött egy meg nem nevezett betegséggel. A fiú 2008-ban, kilencévesen kapta az első szerepét a Tükrök című filmben, a Nagyfiúk-ban és folytatásában már Adam Sandler fiát játszotta. A Disney-nél vált igazán ismertté, főleg a Jessie című sorozattal, majd az Utódok című tévéfilmmel, amelyből tavaly jött a harmadik rész.

Emlékszel Cameron Boyce-ra a Nagyfiúkból? Sajnos tragikusan korán véget ért az élete

Cameron családjának nyilatkozata szerint, 2019. július 6-án meghalt alvás közben, Los Angeles-i otthonában egy olyan roham miatt, amely egy folyamatos orvosi állapot eredménye volt, amit kezeltek. Megtörtént a boncolás, de a halál okának felfedését elhalasztották további vizsgálatok elrendelése miatt. 2019. július 9-én Boyce családja megerősítette, hogy Cameront korábban epilepsziával diagnosztizálták. A testét később elhamvasztották. Azonban azóta már megtörtént halála okának pontos bejelentése.

A fiatal színész halálát agyvérzés okozta amelyet epilepsziás roham idézett elő. A betegséget három éve diagnosztizálták, közben is volt már agyvérzése. Az epilepsziát egy Keppra nevű gyógyszerrel kezelték, amit azonban a boncoláskor nem találtak a szervezetében. A Netflix által 2020. október 7-én bemutatott Hubie, a halloween hőse filmet a néhai színésznek szentelték, aki eredetileg szerepelt volna a produkcióban, de időközben meghalt.

Lesújtó dolgokat vallott be Maisie Williams a Trónok harca utáni időszakáról


Article Tags: · · ·