FILMEZZUNK.HU
Sokan támadják Pierce Brosnan-t, amiért telt idomú nőt szeret, de ő kiáll szerelméért: „Szeretem a szenvedélyét"

Sokan támadják Pierce Brosnan-t, amiért telt idomú nőt szeret, de ő kiáll szerelméért: „Szeretem a szenvedélyét”

14650

Sokan támadják Pierce Brosnan-t, amiért telt idomú nőt szeret, de ő kiáll szerelméért: „Szeretem a szenvedélyét”

Amikor Pierce Brosnan és Keely Smith megismerkedtek, a színész éppen első felesége, Cassandra Harris elvesztésével próbált megbirkózni. Amikor Harris 43 éves korában elhunyt petefészekrákban, Pierce Brosnan több mint két évtizedes házasság után teljesen összetört, és kénytelen volt egyedül nevelni három gyermekét.

20 híres szerelmespár, akik bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer határokat

Néhány évvel Harris 1991-es halála után, 1994-ben, a színész megismerkedett egy amerikai újságíróval Mexikóban, és a nő megváltoztatta az életét. Keely Smith segített neki kijutni a kétségbeesés és a gyász mélységeiből, és visszahozta őt az életbe.

„Keely mindig kedves és együtt érző volt, és arra biztatott, hogy gyászoljam Cassie-t. Folyamatosan rá gondolok. Azt hiszem, Keely az én Sarkcsillagom, aki mindig vigyáz rám.”

– mondta a színész. Miután másodszor is megtalálta a szerelmet, a színész 2001. augusztus 4-én feleségül vette Keely-t. A párnak két saját gyereke született, és a közvéleményt is teljesen lenyűgözték, hiszen mindketten rendkívül vonzóak voltak, és úgy tűnt, tökéletesen illenek egymáshoz. Bár tartós szerelmi történetük sokakat inspirált két évtized alatt, akadtak olyanok is, akik gonosz célzásokat és megjegyzéseket tettek Keely Smith megjelenésére, ami teljességgel indokolatlan és elfogadhatatlan.

14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

Keely Smith teste sokat változott két szülés után, és bár férje továbbra is ugyanúgy szereti őt, úgy tűnik, néhányan egyszerűen nem tudják elfogadni a tényt, hogy egy olyan jóképű férfi, mint Brosnan, miért kötelezi el magát valaki olyan mellett, aki nem felel meg a hagyományos szépségideálnak. Hogy maradhatott Brosnan, aki egykor a James Bond filmek sztárja, és Hollywood egyik legpartiképesebb agglegénye volt, Smith mellett, aki ma már korántsem az a bombázó, aki valaha volt – kérdezték a rosszindulatú kritikusok.

Hogy lehet az, hogy egy ilyen sármos, gazdag és befolyásos férfi egy átlagos külsejű nővel van? Nos, Brosnan számára a válasz rendkívül egyszerű: felesége iránti szerelme mélyebb a hagyományos szépségideáloknál, és gyönyörű személyiségét találja a legvonzóbbnak benne. Az embereknek pedig emlékeztetniük kellene magukat, hogy a testünk folyamatosan változik, és nem mindig felel meg a szépségideálnak. A 69 éves színész azonban világossá tette, hogy ő szereti felesége vonalait, és egyáltalán, megjelenésének minden aspektusát:

„Szeretem az életerejét, a szenvedélyét. Amikor Keely rám néz, elgyengül a térdem. A múltban őszintén szerettem őt a személyiségéért, nemcsak a szépségéért, és, most, hogy a gyerekeim anyja, még jobban szeretem, nagyon büszke vagyok rá, és mindig arra törekszem, hogy méltó legyek a szerelmére.”

– mondta a színész

Juhász Illés a Família Kft. színészeként vált ismertté – Ma már nem biztos, hogy felismernéd

(Via Filantropikum.com)


Article Tags: · ·