FILMEZZUNK.HU
A Twin Peaks sztárjának arcát brutálisan tönkretette a plasztika - Lara Flynn Boyle

A Twin Peaks sztárjának arcát brutálisan tönkretette a plasztika

4188

A Twin Peaks sztárjának arcát brutálisan tönkretette a plasztika

Lara Flynn Boyle lába előtt egykor férfiak milliói hevertek, de ma már csak árnyéka egykori önmagának az 53 éves színésznő. Hatalmas port kavart a Lara Flynn Boyle-ról készített lesifotó, amelyen olyannyira felismerhetetlen a színésznő, hogy már az is csoda, ha a fotós egyáltalán tudta, kire kattint el egy fél memóriakártyányi tárhelyet. Íme:

Persze nem volt felesleges a sok képkocka elkészítése, hiszen a Twin Peaks egykori szépségéről készült fotóknál jobb elrettentő anyagot elképzelni sem tudnánk. A gazdagok és szépek világában mindenki az öregedés ellen küzd, ami sok esetben rosszul sül el.

Twin Peaks egykori gyönyörű sztárja, Lara Flynn Boyle

Ilyen szép volt fiatalabb korában

Csak egy kis botox, egy kis ajakfeltöltés, még két szemhéjfelvarrás és tokaigazítás – és máris belekerültek a végeláthatatlan spirálba, amelyből aztán nagyon nehéz kiszállni. Bár szépészeti beavatkozásoknak nevezik ezeket a műtéteket, vannak sztárok, akik esetében ezt a szót el is lehet felejteni.

12 hollywoodi híresség, akik hirtelen eltűntek a képernyőről

Lara esetében hiúsága folytán sosem volt kérdés, hogy vállalja-e a szépítő műtéteket vagy sem. Sóvárgása a megfiatalodásra sajnos odáig juttatta, hogy néhány év alatt gyakorlatilag a felismerhetetlenségig torzult. Jack Nicholson egykori kedvese mára baseballsapkában bujkáló, tokás, kacsaszájú, elhanyagolt frizurájú nő lett, aki köszönő viszonyban sincs régi önmagával.

Színésznők, akik már biztos megbánták, hogy plasztikáztatták az arcukat: szerinted kinek a műtétje sikerült legrosszabbul?

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · ·