FILMEZZUNK.HU
Tom Selleck lánya felnőtt és vadítóan néz ki: Friss fotókon a 35 éves Hannah

Tom Selleck lánya felnőtt és vadítóan néz ki: Friss fotókon a 35 éves Hannah

14204

Tom Selleck lánya felnőtt és vadítóan néz ki: Friss fotókon a 35 éves Hannah

Ki ne szeretné Tom Selleck-et? A most 78 éves szeretett amerikai színész, visszavisz minket a régi szép időkhöz és a klasszikus filmekhez és műsorokhoz, amelyeket mindannyian élvezettel néztünk. Leginkább úgy emlékszünk rá, mint Thomas Magnum magánnyomozó a Magnum népszerű televíziós sorozatból, és Peter Mitchell a Három férfi és egy bébi és a Három férfi és egy kis hölgy című filmből. De tudtad, hogy van egy kis hölgy a való életében is?

View this post on Instagram

happy birthday dad ? love you

A post shared by Hannah Selleck (@hannahselleck) on

Nos, már nem is annyira kicsi. Tom Selleck lánya, Hannah Margaret Selleck most már 35 éves – és olyan bájos, mint mindig. 1987-ben Tom Selleck feleségül vette Jillie Mack-ot, és egy évvel később megszületett lányuk, Hannah. Tom, a természet nagy rajongója, nagyon szerette volna megosztani ezt a szeretetét a lányával. És elég hamar át is adta a szenvedélyét neki.

Hannah Margaret Selleck

Tom és felesége, Jillie egy 65 hektáros farmon élt Kaliforniában, és Hannah abban a környezetben nevelkedett. Tom visszafogta a színészi karrierjét is, hogy biztosan rengeteg időt töltsön feleségével és szeretett lányával. Ez pontosan azon a farmon volt, ahol Hannah először találkozott lovakkal, és először lovagolt, amikor még csak négy éves volt. Mire 14 éves lett, Hannah komolyan érdeklődött a lovak iránt. Hannah végzett a főiskolán, és professzionális lovaglás mellett döntött. Elkezdett versenyekre feliratkozni, és hamarosan megnyitotta saját lótenyészetét.

Hannah Margaret Selleck

35 éves korában Hannah egy lenyűgöző fiatal nő. Az apjának köszönheti mind a jó szerencséjét, mind a természet iránti szenvedélyét! Hannah egy kicsit követte az apját a sztárság nyomában, modellkedett az évek során, de a fő szenvedélye mindig a lovai maradtak.

Emlékszel még Sabrinára, a tiniboszorkányra? Így néz ki napjainkban!

(via 5percblog)


Article Tags: · · ·