FILMEZZUNK.HU
Vonat Busanba

Biztossá vált, jön a Vonat Busanba 3. része!

2265

Biztossá vált, jön a Vonat Busanba 3. része!

Folytatást kap a horrorszenzáció! Amikor a Vonat Busanba: Zombi expressz 2016-ban a mozikba került, a film úgy indult, ahogyan manapság számos nagyszabású dél-koreai projekt szokott. Nem sokan figyeltek rá, aztán az egész világ a csodájára járt. Azóta elkészült a Vonat Busanba mértékéhez képest szolidnak nevezhető folytatása, a Peninsula: A holtak szigete, de Yeon Sang-ho még mindig nem végzett ezzel az univerzummal.

Döbbenetes siker a Vonat Busanba 2, tömegben tódultak rá az emberek

A Variety-nek nyilatkozva a nemrég megjelent természetfeletti drámája, az Út a pokol felé kapcsán szóba került a zombis univerzum is, és Sang-ho elárulta hogy még egy film biztosan érkezik. Már csak azért is, mert ezt szerződésben vállalta a Next Entertainment World forgalmazó felé. Sang-ho abban is egészen biztos, hogy a harmadik élőszereplős film az eredeti film, a Vonast Busanba szellemiségét fogja követni.

“A Peninsula egy poszt-apokaliptikus film volt, amely az autós üldözésekre koncentrált. A történet, amire ezután gondolok, közelebb állna a Vonat Busanba: Zombi expresszhez, ahol a történet egy kis és szűk térben játszódott.”

Reményei szerint, ha a harmadik film napvilágot lát, akkor az epizódok tökéletes trilógiaként kapcsolódnak majd egymáshoz.

Vonat Busanba – Kritika

(Via Filmsor.hu)


Article Tags: · · · ·