FILMEZZUNK.HU
Garantáltan megolvad a szíved, ha meghallod Bud Spencer-t, ahogy énekelt

Garantáltan megolvad a szíved, ha meghallod Bud Spencer-t, ahogy énekelt

6226

Garantáltan megolvad a szíved, ha meghallod Bud Spencer-t, ahogy énekelt

Futtetenne, azaz Sz.rok rá! címmel adta ki első lemezét Bud Spencer 2016-ban. Az egykori úszóprofi, aki Carlo Pedersoli néven látta meg a napvilágot 1929-ben, egy nagyon régi álmát valósította meg a lemezzel, a zene ugyanis mindig fontos szerepet játszott az életében.

Számos filmjében énekelt is, betétdalokat írt, de egy teljes lemezre nem volt ideje, egészen 2016-ig, amikor is halála előtt nem sokkal sikerült kiadni a lemezét. Az album címadó dalát korábban már kiadták egy válogatáslemezen.

“Az emberek túl sokat aggódnak. Ha rosszul mennek a dolgok, vagy jön a szerelmi bánat, nem is beszélve az öregedéstől. De ilyenkor csak bele kell nézni a tükörbe és kinevetni magunkat. Ennyi évvel a hátam mögött csak ezt tudom tanácsolni, hiszen pár év elteltével a legnagyobb baj, a legnagyobb szomorúság is csak apró és nevetséges hat.”

– mondta a lemezcímmé lett mottóját (Sz.rok rá!) Bud Spencer a Bildnek.

“Ezek mind a saját dalaim, amelyek mindegyike az életem különböző fázisaiban íródott. Mind a tíz fontos nekem, de két dal különösen a szívemhez nőtt, mégpedig azok, amelyek még azelőtt születtek, hogy Bud Spencerként megismert a világ. Mind a kettőt életem csodálatos szerelmének, Mariának írtam.”

– vallotta be a színész, aki 56 évig élt házasságban ízig-vérig olasz feleségével, Maria Amatoval.

Tudta? Carlo Pedersoli a kedvenc sörmárkája miatt vette fel a Bud Spencer nevet

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · ·