FILMEZZUNK.HU
Tudtad? Andy Garcia sziámi ikerpárral született

Andy Garcia megdöbbentő vallomása: sziámi ikerpárral született

10188

Andy Garcia megdöbbentő vallomása: sziámi ikerpárral született

Andy Garcia amerikai színésznek egy szokatlan történetet kellett megosztania. Ha ránézel, nem veszel észre semmi különöset. De egy fejletlen, összenőtt ikerpárral született, aki a vállához tapadt. Ez az összenőtt iker akkora volt, mint egy teniszlabda, és születésekor műtétileg el kellett távolítani. A heg ugyan nem látszik, de ez biztosan egy olyan történet, amelyet Andy mindig elmesél, ha alkalma adódik rá.

Andy Garcia 1956. április 12-én látta meg a napvilágot a kubai Havannában. Születésekor a család eredetileg ikreket várt, de a másik embrió nem fejlődött ki, így egyedül jött a napvilágra a kis Andy. A vallásos mama sosem tudta megbocsátani magának, hogy nem volt képes életet adni a másik gyermeknek, és saját magát okolta a magzat haláláért. Szerencsére a szépen fejlődő fia megvigasztalta, ám alig hogy a gyerek ötéves lett, a família újabb gonddal szembesült, mikor Fidel Castro hatalomra jutott, így egyre nehezebb lett az életük, ezért átköltöztek Miami Beach-be.

A kubai bevándorlók sikeresen leküzdötték a nehézségeket, az apa szinte a semmiből teremtett egy illatszerüzemet, amelyből később milliomos lett. Andy megtanult angolul, s miután beiratkozott a gimnáziumba, a jóképű fiatalember hamar népszerűséget szerzett a tanulók között. Kitűnően kosárlabdázott, s már profi pályafutásról álmodozott, de az érettségi előtt elkapta a hepatitiszt, mely derékba törte kosárlabdázó álmait. De a továbbtanulásról nem mondott le, a floridai nemzetközi egyetem dráma szakos hallgatója lett, itt próbálkozott meg először a színészettel, közben persze dolgozott is (szállítómunkásként és pincérként). A tanulást félbeszakította, és úgy döntött, szerencsét próbál Hollywoodban.

Már 54 éves Simon Baker, a Mentalista sztárja, aki még mindig elképesztően sármos


Article Tags: · ·