FILMEZZUNK.HU
10 filmes baki, amit biztosan nem vettél észre

10 filmes baki, amit biztosan nem vettél észre

706

10 filmes baki, amit biztosan nem vettél észre

A filmek és a TV sorozatok gyakran olyan odafigyeléssel készülnek, hogy egy valódinak látszó világot mutatnak be. Azonban még a legprecízebben készült filmekben is észrevehetünk hibákat.  Ebben a cikkben összegyűjtöttünk 10 olyan hibát, ami még megmagyarázásra vár.

1) Hazug csajok társasága

Ebben a népszerű sorozatban van egy olyan jelenet, amikor Aria a telefonját fejjel lefelé tartja, miközben a barátjával beszél. Számunkra nem teljesen világos, hogy egy ilyen hiba hogyan kerülhet bele a végső vágásba, de ez emlékeztet bennünket arra, hogy még a leggondosabban megtervezett produkcióknál is lehetnek csúszások.

2) Szerelmünk lapjai

A Szerelmünk lapjai egy nagyon kedvelt romantikus dráma, tartalmaz egy kis hiányosságot, amelyet sokan nem vettek észre. Abban a jelenetben amikor Noah Allie-t ráveszi arra, hogy lefeküdjen mellé az útra ott a feje a járdavonalokhoz igazodik. Amikor viszont Allie csatlakozik, már egy másik területen vannak.

3) Igazából szerelem

Az Igazából szerelem című filmben rendkívül sokszínű a szereposztás és nagyon érdekes a történet, de nem immunis a hibákra. Az egyik ilyen amikor Mark (Andrew Lincoln) megmutatja az esküvői videóját Julietnek (Keira Knightley). A jelenet elején egy fém állvány látható néhány vászon előtt. Amikor Juliet a videó 53. percénél tart, a polc el is tűnt.

4) Titanic

Annak ellenére, hogy 11 Oscar díjat nyert és az egyik legmagasabb bevételt hozó film mégis akadnak hibák. Abban az ikonikus jelenetben, ahol Rose-t bemutatják a tinédzser éveiben egy éles szemű néző rögtön észreveszi a hibát az arcán.  Majd később az anyajegy az arca másik oldalán található. Ennek ellenére a Titanic továbbra is egy nagyon kiemelkedő film, amely továbbra is elbűvöli a közönséget.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·