FILMEZZUNK.HU
10 filmes baki, amit biztosan nem vettél észre

10 filmes baki, amit biztosan nem vettél észre

754

5) Micsoda nő!

A 90-es évek egyik klasszikus filmje a Micsoda nő, aminek a sikerének nagy részét Richard Gere és Julia Roberts dinamikus kapcsolatának köszönhető. Ezt a hibát még sok elkötelezett néző sem vette észre. Miközben reggelizik Roberts karaktere először egy croissant van a kezébe, majd a következő vágóképen már egy palacsintát eszik.

6) Sztárom a párom

A Sztárom a párom című ikonikus romantikus vígjátékban Hugh Grant és Julia Roberts szerepelnek, akik megragadták egy generációnak a szívét és továbbra is az egyik legkedveltebb film a 21. században. Azonban a szerelem varázsa sem tudja elrejteni a hibákat. Abban a jelenetben, amikor William interjút készít Annával az ajtón két széles sárgaréz lemez található. A következő jelenetben pedig kicserélődtek szűk lemezre.

7) 10 dolog, amit utálok benned

A 90-es évek végén játszódó vígjáték népszerűsége nagyrészt Heath Ledger és Julia Stiles kémiájának köszönhető. Azonban még a legkedveltebb filmekben is előjöhetnek hibák. Az egyik jelenetben Larisa Oleynik karaktere fentről a harmadik fiókot húzza ki miközben Joseph Gordon Levitt belép a szobába. Azonban a következő jelenetben már a másodikban matat.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·