FILMEZZUNK.HU

Demi Moore-ral évekig nem álltak szóba a lányai: ez a szívszorító dolog volt a hátterében

9562

Demi Moore-ral évekig nem álltak szóba a lányai: ez a szívszorító dolog volt a hátterében

Demi Moore és Bruce Willis hosszú ideig Hollywood álompárja voltak, 13 évig tartó házasságuk alatt három lányuk született: Rumer 1988 augusztusában, Scout 1991 júliusában, Tallulah pedig 1994 februárjában jött világra. A színésznő és lányai közötti kapcsolat példaértékűnek számít, de sajnos voltak idők, amikor számos konfliktussal kellett szembenézniük. Egy időben Tallulah és Scout még arra sem voltak hajlandóak, hogy beszéljenek édesanyjukkal.

Demi Moore-ral évekig nem álltak szóba a lányai: ez a szívszorító dolog volt a hátterében

Miután Moore és Ashton Kutcher házassága tönkrement, a színésznő drog- és alkoholproblémákkal küzdött. 2012-ben túladagolta magát, és azon a napon Rumer is vele volt, aki azt hitte, édesanyja a szemei előtt veszti életét. Az Inside Out című memoárjában beismeri, hogy ekkor a gyerekei rehabra küldték. Bár ő el is ment elmegyógyintézetbe, kisebbik lányai három éven át kerülték a társaságát. Erről a nehéz időszakról most Tallulah mesélt Instagram-oldalán.

“Vagy három évig nem beszéltem anyukámmal, ezalatt az időkben minden anyák napján annyira összeroppantam, hogy úgy éreztem, a már eleve törött darabjaim hamuvá váltak. Sosem feledem a pillanatot, amikor könnyekben törtem ki vezetés közben, mivel a rádióban pont anyukám parfümreklámját adták le.”

– vallotta be közösségi oldalán. Szerencsésnek érzi magát, hogy sikeresen továbblépett, és megbocsátott édesanyjának, a köztük lévő kommunikáció csak három évre, nem pedig örökre szakadt meg.

Emlékszel még A Klinika gyönyörű nővérére? Így fest napjainkban a színésznő!

(via Femina.hu)


Article Tags: · ·