FILMEZZUNK.HU

Megrázó dolgokat vallott be a Dallas Lucyje – Charlene Tilton összetörve mesélte el a titkát

613

Megrázó dolgokat vallott be a Dallas Lucyje – Charlene Tilton összetörve mesélte el a titkát

Súlyos tragédiákkal küzdött. A 80-as évek egyik leghíresebb tévésztárja volt Charlene Tilton, aki az Ewing család Lucyjaként vált híressé. Azonban a színfalak mögött Tilton komoly traumákkal küzdött. Még a kollégái előtt is titkolta, hogy keményen kell küzdenie azért, hogy segíteni tudjon mentálisan sérült édesanyjának.

Megrázó dolgokat vallott be a Dallas Lucyje - Charlene Tilton összetörve mesélte el a titkát

Egy interjúban elmesélte fájdalmas múltjának történetét, és azt, hogy 64 évesen hogyan talált elégedettséget egy csendes nashville-i életben lányával, Cherish Leevel és unokáival.

„A Dallasban igazi forgószél voltam. Minél idősebb lettem, annál jobban megtanultam a jelenben lenni a mindennapokban. Most nagyon elégedett vagyok”

– mondta Tilton. Nem mindig volt ilyen békés időszaka: gyerekkorában nem vállalta fel őt édesapja. Charlene édesanyja, Katherine titkárnőként dolgozott és váratlanul esett teherbe, miután találkozott a légierő egyik pilótájával a Pentagonban.

„A biológiai apám nem akarta, hogy bármi köze legyen hozzám. Látnia kellett, hiszen a Dallas nagy népszerűségnek örvendett, mégsem keresett sosem.”

Tilton titokban tartotta megrázó magánéletét: édesanyja súlyos mentális betegséggel küszködött, és végül skizofréniával diagnosztizálták. A színésznő felidézte a fájdalmas emlékeket: az anyja gyakran őrjöngött, kis dolgokon is felhúzta magát, ledobták őket egy vonatról is, mert az anyja összeomlott az út során, 5 éves korában egy idegen városban maradt egyedül, mert a rendőrség letartóztatta az anyját.

Így néz ki ma a Dallas-sorozat imádott Lucyja: a 63 éves színésznő bájos anyukává vált

Charlene Tilton nagyon jól tartja magát mind a mai napig

Anyja gyakran zaklató leveleket írt a Dallas készítőinek is, amikor azonban a lánya segíteni akart neki, elzárkózott. A stábból senki sem tudta, min ment keresztül a színésznő. Az édesanyja 2001-ben meghalt, ő pedig randevúzni kezdett Cheddy Hart operatőrrel. 2009-ben eljegyezték egymást, ám a férfi hirtelen meghalt szívelégtelenségben, így egy sötétebb időszakba került. Egy barátja Autism Színészek szervezetében való részvétele inspirálta őt az önkéntességre:

„Ahhoz, hogy megszabadulj a saját depressziódból vagy bánatodból, segíts valakinek.”

Ő volt a Dallas Bobbyjának a bájos felesége, akinek élete tragikus véget ért

(Via Blikkruzs.blikk.hu)


Article Tags: · · · ·