FILMEZZUNK.HU
Sokkoló dolgok derültek ki az Olsen ikrekről - Ezért sokalltak be és hagyták ott a filmipart

Sokkoló dolgok derültek ki az Olsen ikrekről – Ezért sokalltak be és hagyták ott a filmipart

21309

Sokkoló dolgok derültek ki az Olsen ikrekről – Ezért sokalltak be és hagyták ott a filmipart

Nem csoda, hogy nem bírták már. Talán sosem gondolnád, de az Olsen ikrek már 37 évesek. Ma már sajnos nyoma sincs a cuki kislányoknak, akikért rajongott a világ, ám az biztos, hogy környezetük sem könnyítette meg útjukat. Hiába a sok pénz, a siker és a csillogás, a pénzben nem mérhető dolgokban mindig is hatalmas hiányt szenvedtek. A családi idillt adták a világhírnévért, még a szűk hozzátartozók közül is volt olyan, aki üzletet csinált belőlük.

10 meglepő érdekesség, amit még nem tudtál az Olsen ikrekről

Rengetegen rajongtunk értük gyermekkorunkban

Olyan titkokat ismerhettek most meg, amik azonnal rámutatnak, miért is hagyták ott tudatosan a filmipart. Először is, műfogsort kellett viselniük, mivel a Bír-lak című film forgatása alatt sorra estek ki fogaik, így csak ez a megoldás maradt. Sajnos a szüleik házassága is erre ment rá, mivel nem ugyanúgy kezelték a gyerekeik karrierjét, nem bírták együtt. Ráadásul a bátyjuk is hatalmas bizniszt csinált híres hugaiból, autogramm kártyákat árult az iskolában, és volt rá érdeklődő szép számmal.

Meglepő kérdést kaptak az Olsen ikrek a riportertől. A testvérek válasza az egész világot meglepte!

Nem csoda, hogy nem bírták már

A szalagavató bál minden lány életében hatalmas esemény, az Olsen ikreknek azonban ezt is ki kellett hagyniuk, mivel műsorvezetőként kellett épp helyt állniuk. Azért egy kis csínyt is belecsempésztek az eseménybe, készítettek egy videót, amiben a lányok elmondják, azért sajnálják, hogy kihagyják az eseményt, mert így sosem tudják meg, milyen egy limuzinban utazni, trendi esélyit húzni és mással megcsináltatni a hajukat. Hát, fura humoruk van, inkább kekeckedésnek tűnhetett a résztvevők számára. Ezen kívül már 6 évesen producerek voltak, a legutolsó alkotás amiben ilyen pozícióban is részt vettek, a 2004-es Bújj, bújj szőke volt. Nem csoda, hogy ilyen nyomás mellett nem bírták tovább. Sem a karrier, sem a pénz nem boldogította már őket, mivel rengeteg pénzben nem mérhető dolgokról így is le kellett mondaniuk. Inkább tudatosan züllöttek, hogy a filmipar is eltávolodjon tőlük.

Dakota Fanningnek elege van abból, hogy folyton összetévesztik az Olsen-lányokkal

(Via Femcafe.hu)


Article Tags: · · ·