FILMEZZUNK.HU
10 film a várandósságról, amit látnod kell

10 film, amit mindenképpen látnod kell ha babát vársz

36224

6. Segítség, apa lettem /The Family Man, 2000/

Jack Campbell egyszer már a karriert választotta a nyugodt családi élet helyett. Be is jött a számítása, a Wall Street egyik legmenőbb üzletemberévé vált. Egy karácsonyi éjszakán azonban újabb esélyt kap az élettől: egy olyan alternatív életben ébred fel, amiben nem hagyta el egyetemi szerelmét, és New Jersey külvárosában nevelik gyerekeiket. Jack egyáltalán nincs elragadtatva a fordulattól, hogy korábbi élete egyik pillanatról a másikra szertefoszlott, de nincs mit tennie, meg kell próbálnia alkalmazkodni az új helyzethez.

Segítség, apa lettem /The Family Man, 2000/

5. Továbbállók /Away We Go, 2009/

A Továbbállók című romantikus dráma főszereplője egy fiatal pár; a harmincas éveiben járó Burt és Verona, akik első gyermeküket várják. Amikor Burt szülei bejelentik, hogy elköltöznek Coloradóból Európába, a fiatalok átértékelik a dolgokat és úgy döntenek, hogy ők is elindulnak megtalálni az ideális helyet, ahol fészket rakhatnak. Sorra látogatják barátaikat és a családtagokat – Phoenixben kezdik a sort, Verona barátnőjénél, majd meglátogatják Tucsonban nővérét. Ezt követően Wisconsinban kötnek ki, ahol Burt sajátos gyereknevelési elveket valló rokonaival találkoznak, majd Montreal következik, ahol régi barátok várják őket örökbefogadott gyermekeikkel. Miamiban találkoznak Burt bátyjával, aki segítségre szorul…

Továbbállók /Away We Go, 2009/

4. Bébi Mama /Baby Mama, 2008/

Kate sikeres New York-i üzletasszony, akit eddig csupán a karrierje érdekelt. Harminchét évesen azonban már nagyon szeretne gyereket. A számítását azonban keresztülhúzza, hogy meddő. Ezért béranyát keres, akit meg is talál egy philadelphiai munkásnő személyében. Minden a terv szerint megy, Kate gyermekgondozási könyveket tanulmányoz, mindent előkészít a lakásában, óvódák után járkál. Egy napon azonban a terhes Angie becsönget hozzá, mondván, nincs hol laknia. A két nagyon különböző nő egy fedél alá kerül, ám ebből számos bonyodalom származik.

Bébi mama (2008)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·