FILMEZZUNK.HU
Denzel Washington nagyszerű tette hajtott végre: megmentette egy hajléktalan férfi életét

Denzel Washington megmentette egy hajléktalan férfi életét – képek

1701

Denzel Washington megmentette egy hajléktalan férfi életét – képek

Egyik kedvenc színészünkről, Denzel Washington-ról újabb hír kapta fel a fejét. A világsztár színész, Denzel Washington a koronavírus-járvány idején is bebizonyította, hogy hatalmas szíve van, mivel mindent félretéve segített egy hajléktalan férfin.

Denzel Washington nagyszerű tette hajtott végre: megmentette egy hajléktalan férfi életét

A Kiképzés és a Philadelphia – Az érinthetetlen sztárját, Denzel Washingtont szinte senkinek sem kell bemutatni, hiszen rengeteg fantasztikus filmmel ajándékozta meg közel 40 év alatt a közönséget. A legnagyobb, és legsikeresebb színészek között tartják számon, a TMZ információi alapján pedig nem csupán remek művész, de csodálatos ember is.

Denzel Washington megmentette egy hajléktalan férfi életét

Denzel Washington éppen Kaliforniában kocsikázott, mikor arra lett figyelmes, hogy a sebesen cikázó autók között, a forgalom kellős közepén botorkál egy hajléktalannak tűnő férfi. Látszódott rajta, hogy valami nincs rendben, és mivel balesetveszélyesen közlekedett, így nem csupán magára, de másokra is nagy veszélyt jelentett. Ezért Denzel fogta magát, és maszkkal az arcán kiszállt a kocsijából, hogy szépen lekísérje a hajléktalant a forgalmas útról. Értesítették a rendőrséget, Denzel Washington pedig végig ott maradt a zavart férfival, és nyugtatta őt. Egészen az igazoltatásig vele volt, pedig ő nem is tudta, hogy egy igazi világsztár mentette meg az életét. Ebből is látszik, hogy aranyból van a színész szíve, és nem hiába ő A Védelmező.

Jim Carrey-nek azt mondták, hogy 10 perc van vissza az életéből – Így reagált rá a színész!

(Via Promotions.hu)


Article Tags: ·