FILMEZZUNK.HU
Jim Carrey-nek azt mondták, hogy 10 perc van vissza az életéből - Döbbenetes módon reagált a rémisztő hírre

Jim Carrey-nek azt mondták, hogy 10 perc van vissza az életéből – Így reagált rá a színész!

3802

Jim Carrey-nek azt mondták, hogy 10 perc van vissza az életéből – Így reagált rá a színész!

Döbbenetes módon reagált a rémisztő hírre. A híres komikus, filmsztár legutóbbi könyvének borítójára azt a képet tette, amelyik akkor készült róla, amikor közölték vele, hogy még 10 perce van hátra az életből. Az “Emlékek és téves információk” című könyv borítóján minden érzés felszínre került.

Jim Carrey-nek azt mondták, hogy 10 perc van vissza az életéből - Döbbenetes módon reagált a rémisztő hírre

2018. január 13-án, amikor Jim Carrey épp Hawaiiban tartózkodott, egy igen aggasztó üzenetet kapott a telefonján.

“A könyvem borítóján valójában az az arcom van, amikor közölték velem, hogy még 10 percem van hátra az életemből”

– mesélte a 61 éves színész a The Tonight Show-ban.

“Egy rakéta miatt kaptunk riasztást akkor. Hallottam, amikor fellőtték, és a nővérem, Linda sírva hívott, hogy körülbelül 10 percünk van még hátra az életből. Zokogva mondta, hogy a lövedékek felénk tartanak”.

– mondta. A telefonon kapott riasztás szövege a következő volt:

“Ballisztikus rakéta becsapódás várható. Keressen azonnal menedéket. Ez nem gyakorlat. A lövedékek Hawaii felé tartanak”.

A helyi hatóságok később kifejtették, hogy téves riasztás történt, ez csupán csak a kiképzés része volt, amely szükséges ahhoz, hogy elkerüljék a legrosszabbakat, ha majd egyszer élesben menne az egész. Hamis riasztás volt, de Jim Carrey mindezt nem tudta, és az, hogy bármikor vége lehet az életének, hihetetlen rettegéssel töltötte el. Mielőtt kiderült volna, hogy csupán egy téves riasztásról van szó, kétségbeesetten próbálta elhagyni a szigetet, hogy elérje a lányát, Janet-et.

“Nem hagyhattuk el a szigetet. Egyetlen kérdés, amit feltettünk magunknak, az az, hogy együtt maradunk-e, vagy inkább oszoljunk szét. Tudom, hogy mindenkinek mondtam, hogy nem akarok meghalni a kocsiban. Tehát elbúcsúztunk egymástól, és mindenki azt tette, amit megfelelőnek tartott.”

– fejtette ki a színész.

Nem hiszed el, hogy nézett ki Jason Momoa a ’90-es években!

(Via Filantropikum.hu)


Article Tags: ·