FILMEZZUNK.HU
Charlize Theron durván kiosztotta Steven Seagalt

Charlize Theron durván kiosztotta Steven Seagalt

18758

Charlize Theron durván kiosztotta Steven Seagalt

Már évek óta gyűlölködnek. Hollywood sosem volt mentes a botrányoktól, most Charlize Theron fakadt ki egy színészkollégájára annak korábbi viselkedése miatt. A szőke szépség Howard Sternnek adott interjút, és úgy döntött, megragadja az alkalmat, hogy kifejtse véleményét Steven Seagalról. Nem finomkodott, durván beolvasott az akciósztárnak.

Charlize Theron durván kiosztotta Steven Seagalt

“Nem okoz problémát sz#rságokat mondanom róla, megérdemli azért, ahogy a nőkkel bánik, szóval kapja be.”

– hangzott el a The Howard Stern Show-ban. A 71 éves sztár a filmforgatás mellett jelenleg a YouTube-ra készít távol-keleti harcművészeteket bemutató videókat. Theron ezeket a tartalmakat sem kímélte, kendőzetlen őszinteséggel mondta el, mi a véleménye róluk.

“Túlsúlyos, és alig tud verekedni, nevetséges. Ráadásul szerintem az egész egy nagy kamu!”

Seagal korábbi botrányaival vívta ki a színésznő ellenszenvét, súlyos vádak érték egykori kolléganőitől, akik azt állítják, jó párszor visszaélt a helyzetével. 2017-ben a 47 éves sztár egy barátnője, Portia de Rossi osztotta meg Twitter-oldalán, mit művelt vele a színész.

„Egy Steven Seagal-film utolsó meghallgatásának helyszíne az irodája volt. Azt mondta, nagyon fontos neki, hogy a kamerán kívül is meglegyen a kémia köztünk, majd leültetett, és lehúzta a cipzárt a bőrnadrágján. Kirohantam, és azonnal hívtam az ügynökömet”

– írta a színésznő.

Szívfacsaró! John Travolta elárulta, hogy mik voltak az első szavai kisfiához a felesége halála után

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·