FILMEZZUNK.HU
Megszakad a szív: ezek voltak John Travolta első szavai kisfiához, miután a felesége elhunyt rákban

Szívfacsaró! John Travolta elárulta, hogy mik voltak az első szavai kisfiához a felesége halála után

4942

Szívfacsaró! John Travolta elárulta, hogy mik voltak az első szavai kisfiához a felesége halála után

Megszakad a szív! Amikor John Travolta közel három évtizedes házasság után elvesztette a feleségét, tudta, hogy nem merülhet el teljesen a saját bánatában, hiszen a gyerekeinek is segítenie kellett feldolgozni édesanyjuk elvesztését.

Megszakad a szív: ezek voltak John Travolta első szavai kisfiához, miután a felesége elhunyt rákban

Kelly Preston halála után a színész egy nyilatkozatban azt írta:

„Most arra szánok egy kis időt, hogy a gyerekeimmel legyek, akik elveszítették az édesanyjukat, ezért előre is elnézést kérek, ha egy ideig nem hallani majd felőlünk. De szeretném, ha tudnátok, hogy a következő hetekben, hónapokban is érezni fogom a felénk áradó szereteteteket, miközben a gyógyulásra összpontosítunk.”

Travolta pedig nemrég elárulta, hogy felesége halála miatt 10 éves kisfiuk, Benjamin, kénytelen volt szembenézni a halál elkerülhetetlen tényével mindannyiunk életében. Kevin Hart „Hart to Heart” című műsorában Travolta beszélt a Benjaminnal folytatott őszinte beszélgetésről.

„Egy alkalommal azt mondta nekem: ‘Mivel anya meghalt, attól félek, hogy te is meg fogsz halni. ‘ Mondtam neki, hogy ez egész más dolog. És elmagyaráztam neki a különbséget az én hosszú életem és az édesanyja rövidebb élete között.”

Bár egy szülőnek ez rendkívül nehéz lehet, Travolta igyekezett a lehető legőszintébb lenni a fiával.

„Azt mondtam neki: De tudod, Ben… te mindig szeretted az igazságot, és el fogom neked mondani az igazat az életről. Senki nem tudja, mikor megy el, vagy meddig marad itt.”

– magyarázta a Grease sztárja.

„A bátyád, Jett, 16 évesen ment el. Túl fiatalon. Az édesanyád 57 évesen. Túl fiatalon. De ki tudja megmondani ezeket a dolgokat? Akár holnap is meghalhatok. Te is meghalhatnál, ahogy bárki más is meghalhatna. Szóval tekintsünk erre úgy, mint az élet részére. Soha nem tudod pontosan. Egyszerűen csak megteszed, ami tőled telik, hogy minél tovább életben maradj.”

Megtört Bruce Willis lánya – Lesújtó dolgokat árult el édesapja állapotáról

(Via Twice.hu)


Article Tags: ·