FILMEZZUNK.HU
Kitálalt az egykori gyereksztár: Pedofil hálózat uralja egész Hollywoodot

Kitálalt az egykori gyereksztár: Pedofil hálózat uralja egész Hollywoodot

14510

Kitálalt az egykori gyereksztár: Pedofil hálózat uralja egész Hollywoodot

Gyerekszínészként szexuálisan molesztálták, barátját 11 éves korában meg is erőszakolták a hollywoodi álomgyár ragadozói – állítja Corey Feldman.

Corey Feldman

Feldman barátjával, Corey Haimmel, akit 11 éves korában erőszakolt meg egy producer

A nyolcvanas évek egyik legismertebb gyereksztárja szerint a film fővárosában egy kiterjedt, titkos pedofil hálózat szedi áldozatait, akiknek tagjai egymás között adogatják a behálózott, megfélemlített gyerekeket. Feldman szerint barátja, a szintén gyereksztár Corey Haim a nemi erőszak miatt lett alkoholistává és drogossá, s ez vezetett 38 évesen korai halálához is.

“Corey-t egy producer erőszakolta meg, még csak 11 éves volt. Engem tizenöt évesen az apám ügynökségének egyik alkalmazottja molesztált, ő is tagja volt a titkos hálózatnak. Nem csak producerek, rendezők, de sajtósok, fotósok, újságírók is voltak a hálózatban. Neveket nem mondok, de akkoriban Hollywoodban mindenki tudta, hogy mi folyik a háttérben. Azt is tudták, hogy minket Corey Haimmel kézről kézre adnak.”

Feldman szerint a gazdag, nagy befolyású pedofilok fenyegetésekkel, megtévesztésekkel tudták titokban tartani a molesztálásokat. Sokszor a szüleiken keresztül hálózták be a kis sztárokat, akik ezután már el sem hitték volna a gyereknek, hogy a “jóságos producer bácsi” simogatta, fogdosta, súlyosabb esetben szexre kényszerítette őt.

Rá sem ismerünk a színészlegendára! Sokkoló fotók láttak napvilágot a 86 éves Jack Nicholsonról

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · ·