FILMEZZUNK.HU
Daniel Craig elárulta, hogy hajléktalan volt fiatal korában

Daniel Craig döbbenetes dolgot árult el a fiatalkoráról

801

Daniel Craig döbbenetes dolgot árult el a fiatalkoráról

Az egykori James Bond padokon töltötte az éjszakáit. Csillogás, vagyon, hatalmas limuzinok és luxusholmik – ezek a szavak biztosan eszünkbe jutnak, ha végignézünk a hollywoodi sztárokról készült vörös szőnyeges fotókon. Annyira lenyűgöző az a pompa, ami körülveszi őket, hogy gyakran elfelejtjük, nekik is el kellett kezdeni valahol. Ez a kezdet sok esetben nem volt egyszerű, jó pár olyan színészről és színésznőről tudunk, akik szó szerint a semmiből küzdötték fel magukat. Daniel Craiget is rögös út vezette a világhírnévhez.

Daniel Craig elárulta, hogy hajléktalan volt fiatal korában

A sármos színész középosztálybeli családba született az angliai Chester városában. Míg édesapja tengerészkadétként szolgált, addig anyja tanítónő volt, a színészettel épp az ő révén ismerkedett meg, ugyanis barátnői közt sokan a színpadon dolgoztak táncosnőként vagy énekesnőként. Életének első komoly fordulópontja szülei válása volt. Húgával és édesanyjával Liverpoolba költözött, ám hamar rájött, az iskolapad kötöttségét nem neki találták ki, így 15 évesen London felé vette az irányt, hogy színészetet tanuljon.

A megélhetés ekkor nagyon bizonytalanná vált számára. Részmunkaidőben éttermekben szolgált fel, ám annyira kevés volt a pénze, hogy egy ideig fedél nélkül kellett élnie, jobb híján különböző parkok padjain töltötte az éjszakákat. Nagy szerencséjére ez az állapot nem tartott sokáig, hiszen tehetsége utat tört: felvételt nyert a Guildhall School of Music and Drama nevű iskolába, ahol olyan neves művészek sajátították el a szakmát, mint Ewan McGregor vagy Joseph Fiennes. Bár mára beírta magát a filmtörténelembe, többek közt James Bond megszemélyesítésével, múltját nem felejtette el. Rendszeresen adakozik olyan jótékonysági szervezeteknek, mint az Opportunity Network, amely hátrányos helyzetű fiatalok beiskoláztatását könnyíti meg New Yorkban.

Harrison Ford és az Indiana Jones fiatal sztárja így néz ki most, majd 4 évtizeddel a film után

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·