FILMEZZUNK.HU
Miért él Bradley Cooper 48 évesen még mindig az édesanyjával?

Miért él Bradley Cooper 49 évesen még mindig az édesanyjával?

13227

Miért él Bradley Cooper 49 évesen még mindig az édesanyjával?

Felnőttként a szüleinkről való gondoskodás nem mindig olyan egyszerű. Mivel a prioritásban általában a munkánk és a családunk áll, így nem tudjuk nekik megadni a kellő figyelmet és ezért gyakran az öregek otthonában kötnek ki. Bradley Cooper úgy döntött, hogy másképpen fogja ezt csinálni. Annak ellenére, hogy ő az egyik legelismertebb színész, aki a filmjeivel csaknem 11 billiárd dollárt keresett, úgy döntött oda költözik az anyukájához, hogy gondját tudja viselni.

Miért él Bradley Cooper 48 évesen még mindig az édesanyjával?

Bradley apukája, Charles Cooper brókerként dolgozott Merrill Lynch-nek, miközben az anyja az NBC leányvállalatának a híradója volt szülővárosában, Pennsylvániában. Bradley anyja nyomdokaiba lépett, ugyanis a középiskola után elkezdett dolgozni a Philadelphia Daily News-ba. Az édesanyja mutatta meg a show business világának és úgy gondolta, hogy a fia elég tehetséges ahhoz, hogy egy híres színész váljon belőle.

Miért él Bradley Cooper 48 évesen még mindig az édesanyjával?

2011-ben, miután a Másnaposok 2. részét leforgatták, Bradley visszaköltözött a szülei házába, ahol sajnálatos módon az édesapja éppen egy rákkal küzdött.

2016-ban a színész visszaemlékezett és azt mondta „Nagyon szerencsés helyzetben voltam, mivel sikerült mindent felfüggesztenem az életem minden területén és oda tudtam koncentrálni az édesapámra. „Leírta, hogy az apjáról való gondoskodás egész folyamata az volt, hogy „egyszerűen elsöprő, hihetetlenül stresszes, összetett és mindent felemésztő” folytatta. „Nem is tudom elképzelni azt, hogy milyen nehéz lehet azoknak a pácienseknek és a családtagoknak, akiknek kevesebb szerencséjük volt, mint nekem és azt azokat sem tudom, akik nem tudják kifizetni a kezeléseket.

Miért él Bradley Cooper 48 évesen még mindig az édesanyjával?

Azonban az édesanyja közvetlenül érintett volt Bradley apjának az elvesztésekor. Nem tudta feldolgozni a férje halálát, így Bradley megkérte az anyját, hogy költözzön oda hozzá Los Angelesbe, ahol azóta is él. 2013-as interjújában elmagyarázta, hogy

„Most 2 évvel az apám halála után itt vagyunk mi. A családom rendkívül összetartó és az apám halála nagyon brutális volt mindannyiunknak. Ez egy földrengésnek is mondható, aminek az utórezgése nem szűnt meg.„

Azóta Bradley gondoskodik az anyjáról.

„Szükségünk volt egymásra. Szóval itt vagyunk. De ne értsd félre. Ez nem olyan, hogy én a házban élek, ő pedig a vendégházban. Nem. Ő itt van a szomszédszobában.”

Hozzátette,

„Azonban: Ő egy csodás nő. Tudunk együtt kikapcsolódni és vállalni tudja a következményeket. Ha ez nem így lenne, akkor most nem laknánk együtt.”

Az anyukája azóta vele él együtt és a lányával Lea-val és a 2 kutyájukkal.

Miért él Bradley Cooper 48 évesen még mindig az édesanyjával?

Az évek múlásával Gloria egy sztár lett, mivel részt vett az elit iparági bulikon, valamint a sztárokkal teli díjátadókon és premiereken. 2014-ben lefotózták a Golden Globe díjátadón Leonardo DiCaprióval és az anyjával Irmelin Indenbirkennel. Gloria híres lett 2023 elején, mivel szerepelt egy vicces reklámba a Super Bowl-on. A reklám elején a bemondó elmondja a közönségnek,

„El kell, hogy mondjunk egy csodálatos dolgot a T-Mobile-ról. Megpróbáltunk csinálni egy reklámot Bradley Cooperrel és az anyukájával.”

Bradley egy fényes pink pólót viselt és azt játszották el, hogy ő egy irodai alkalmazott és az anyukája pedig a vásárló.

Miért él Bradley Cooper 48 évesen még mindig az édesanyjával?

Az évek múlásával Gloria nagyon sokféle módon támogatta a fiát, mint például a vörös szőnyegen, díjátadó ünnepségeket, műsorokban és premierekben. Bradley azonban elvett, de adott is. Az interjú során elmondta, hogy hogyan gondoskodik az édesanyjáról.

„A lányommal, az anyukámmal és a két kutyámmal élek és soha nem hagyjuk el a házat”

– magyarázta Bradley.

„Az anyám 80 éves lesz hamarosan és sztóma-zsákja van, ezért nem engedhetek be senkit a házba.”

Bradley a 2 legfontosabb nőt tartja el az életében, az anyját és a lányát.

„Szeretem azt, hogy ők vannak nekem” mondta egy magazinnak rövidesen azután, hogy Los Angelesbe költöztek együtt. „Nem változtatnék ezen semmit”

Miért él Bradley Cooper 48 évesen még mindig az édesanyjával?

Egyes hírességek rendkívül jó példák arra, hogy hogyan gondoskodnak a szüleikről – például Leonardo DiCaprio, aki még mindig az anyukájával él – vagy ahogyan a vörös szőnyegen mutatkoznak. Egyesek észreveszik azt, hogy az anyjuk mennyi időt fektetett beléjük. Egyesek viszont feladják a karrierjüket azért, hogy a családjukat helyezhessék az első helyre.

//Manó Málna//

Harrison Ford és az Indiana Jones fiatal sztárja így néz ki most, majd 4 évtizeddel a film után

(Via Brightside)


Article Tags: · ·