FILMEZZUNK.HU
Tom Hardy kitálalt: "Színész vagyok Hollywoodban, persze, hogy lefeküdtem már férfiakkal is"

Tom Hardy kitálalt: “Színész vagyok Hollywoodban, persze, hogy lefeküdtem már férfiakkal is”

68

Tom Hardy kitálalt: “Színész vagyok Hollywoodban, persze, hogy lefeküdtem már férfiakkal is”

Az Eredet, A sötét lovag és a Mad Max sztárja arról is beszélt, sokan tartják kifejezetten férfiasnak, de ő egyáltalán nem érzi magát annak. A visszatérő című filmért Oscarra jelölt, legutóbb pedig a Venom című képregényfilm második részében volt látható Tom Hardy. A közelmúltban pedig egy sajtókörúton faggathatták az újságírók.

Charlotte Riley brit színésznő vőlegénye és egy gyerek apja sokakat meglepő választ adott a Now magazin azt firtató kérdésére, volt-e már része szexben másik férfival.

“Persze, hogy volt. Színész vagyok, az isten szerelmére. Játszottam én már mindennel és mindenkivel. Szeretem a fizikai kapcsolat ilyen formáját, de már a harmincas éveimben vagyok, már nem ez az utam. Már abbahagytam a kísérletezést, de volt a férfiakkal, különösen a meleg férfiakkal való kapcsolatokban egy csomó minden, amire szükségem volt az életemben.”

– mondta a színész. Hozzátette azt is, egy csomó meleg férfi például megértette a vonzódását a cipőkhöz.

“Határozottan vannak nőies tulajdonságaim, és rengeteg meleg férfi hihetetlenül férfias. Sokan mondják, hogy nagyon férfiasnak tűnök, de én nem érzem magam annak. Valójában nőiesnek érzem magam. Szeretnék én is a fiúk közé tartozni, de mindig is egy kicsit kívülállónak éreztem magam. Talán épp abból erednek a férfias tulajdonságaim, hogy túlkompenzálok, amiért kilógok a fiúk közül.”

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban a Soñadoras egykori szépfiúja

(Via HVG.hu)


Article Tags: · · · ·