FILMEZZUNK.HU
Skye McCole Bartusiak

Emlékszel Mel Gibson lányára A hazafiban? Sajnos tragikus véget ért az élete

8749

Emlékszel Mel Gibson lányára A hazafiban? Sajnos tragikus véget ért az élete

Azt mondják, gyereksztárnak lenni valóságos átok Hollywoodban. A hirtelen jött sikerrel sok felnőtt sem tud mit kezdeni, hát még egy gyerek, aki azt hiszi, egy-két sikeres film révén minden az ölébe hullt, és bármit leszakíthat a folyton termő fáról. Ehhez jön még, hogy tele lesznek barátokkal, akik mind jobban akarják tudni, mi a jó nekik – és a hollywoodi véget nem érő partik is csábítják őket. Aztán egyszer csak arra ébrednek, hogy felnőttek, és bizony a kutyának nem kellenek többé. Sajnos ebbe a mederbe esett A hazafi fiatal színésznője is, Skye McCole Bartusiak.

Skye McCole Bartusiak

Skye McCole Bartusiak mindössze nyolcéves volt, amikor eljátszotta Mel Gibson lányát A hazafiban. Ezt olyan filmek követték karrierjében, mint A szexbomba, a Szelíd szerelem vagy az Ananász, emellett sorozatokban is felbukkant. A fiatal lányra barátja 2014. július 19-én eszméletlen állapotban talált a szülei houstoni házában. Míg a mentők kiérkeztek, próbálta újraéleszteni, majd a mentők még 45 percig folytatták, sikertelenül.

Skye McCole Bartusiak

Bár édesanyja szerint a 21 éves színésznő nem ivott és nem drogozott, október 13-án, hétfőn közzétették a boncolás eredményét: ennek értelmében véletlen túladagolásban halt meg, szervezetében fájdalomcsillapító, izomlazító vegyületek nyomát találták, továbbá difluor-etánét, ami egy illékony gáz, és belélegezve tompaságot, nagyobb adagban fulladást okoz úgy, hogy a beteg nem érzékeli a fulladásos állapotot.

Hollywood gyászol: Meghalt a Golfőrültek és a Tron szépséges színésznője, Cindy Morgan

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · · ·